Breaking News
22 Απριλίου 2022

ΟΦΗ: Με Φελίπε η τελευταία προπόνηση ενόψει Πάσχα


Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή (22/4) προπόνηση του ΟΦΗ ο Λουίζ Φελίπε, σε αντίθεση με τους Διαμαντή, Μπουζούκη, Φαν Ντάινεν, Τοράλ, Ντε Γκούζμαν και Ντουρμισάι.

 Mε το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 € κάθε εβδομάδα! Όροι & προϋποθέσεις |21+
Με τον Λουίζ Φελίπε να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (22/4), η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ πριν το Πάσχα.
O Απόστολος Διαμαντής ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία, όπως οι Γιάννης Μπουζούκης, Μαάικ Φαν Ντάινεν, Τζον Τοράλ και Τζίναθαν Ντε Γκούζμαν, ενώ ο Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία.


Η προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με πάσες και γυμναστήριο.
Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα (26/4) στις 16:00.

Διαβάστε επίσης

 sport-fm.gr

Η ομάδα του ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 της Κ19 .Διαιτητής ο Νίκος Νιόπλιας

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics