Breaking News
18 Οκτωβρίου 2022

Χάλκινος ο Χατζηγεωργίου στο κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας


Διακρίσεις για την Α.Λ. Μεσσαράς στο ΟΑΚΑ...

 Αγωνιστική δράση στην Ξιφασκία είχαμε το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Στάδιο σε επίπεδο Νέων Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων αλλά και Παμπαίδων, Παγκορασίδων με τη συμμετοχή πλειάδας αθλητών-τριών και Συλλόγων που μέτρησαν τις δυνάμεις τους!

 Στους αγώνες συμμετείχε και η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς που κατέκτησε μετάλλιο στο Κύπελλο του Ξίφους Μονομαχίας Νέων Ανδρών, Γυναικών μέχρι 20 ετών. Συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηγεωργίου ανέβηκε για άλλη μία φορά στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο! Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Ρασπόπτσης (ΟΞΙΦ), ακολούθησε ο Κων/νος Καραμπάσης (Αρίστων Παιανίας) ενώ την 3η θέση μοιράστηκε ο Νίκος Χατζηγεωργίου με τον Βασίλη Τσώκα (ΟΞΙΦ).

 Εξαιρετική εμφάνιση όμως παρά την αποχή από τις προπονήσεις λόγω Πανελληνίων εξετάσεων είχε και ο Γιάννης Γρηγοριάδης ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση. Ο Νίκος Μουρτζάκης, παρά το ότι παίζει ακόμα στην μικρότερη κατηγορία, κατέλαβε την 21η θέση και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης την 26η. Στις Νέες Γυναίκες η Εβελίνα Σφακιανάκη, μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσαράς, κατέλαβε την 27η θέση, χάνοντας την είσοδο στη 16άδα στο πόντο (15-14).
Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς, είχε όμως εκπροσώπηση και στους αγώνες Σπάθης ΠΠ, ΠΚ με τρεις αθλητές. Συγκεκριμένα στα κορίτσια έως 13 ετών η Σταυρούλα Δόξα κατέλαβε τη 18η θέση ανάμεσα σε 49 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα στην πρώτη της χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία έκανε και ο Μιχάλης Μπαγλαρίδης, ο οποίος στα αγόρια έως 13 ετών, κατετάγη 26ος ανάμεσα σε 63 αθλητές.
Ο Παύλος Χατζηδάκης στην κατηγορία 8-10 ετών κατέλαβε την 33η θέση μεταξύ 52 αθλητές. Η παρουσία της ομάδας της Μεσαράς άφησε ικανοποιημένους τους προπονητές της ομάδας Φανή Ξαγοραράκη και Δημήτρη Φουστανάκη καθώς τα αποτελέσματα των αθλητών δείχνουν ότι βαδίζουνε σε καλό δρόμο και το μέλλον μας ανήκει .
Το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς, με ανακοίνωση του, συγχαίρει όλους τους αθλητές του συλλόγου ιδιαίτερα τον Νίκο Χατζηγεωργίου που πιστοποίησε την θέση του στην Εθνική Ομάδα. Επίσης ευχαριστεί την ΑΝΕΚ Blue Star Ferries για την μετάβαση και αυτής της αποστολής στην Αθήνα.

 Από:Πετρούτσου Μαρία
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Volley League -Την Κυριακή (23/10,18:00) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βαρδινογιάννειο

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics