Breaking News
16 Οκτωβρίου 2022

Χρ. Γεροστεργίου: Δεν υπήρχε εντολή, πήρα την μπάλα και σούταρα

 

Η Χριστιάνα Γεροστεργίου ήταν το πρόσωπο της πρώτης εντός έδρας νίκης του ΟΑ Χανίων, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο τρίποντο δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τον Παναθλητικό.
KTEO Κρήτης
Η 26χρονη αθλήτρια μετά από το τέλος του παιχνιδιού ανέφερε ότι δεν υπήρχε εντολή να πάρει το τελευταίο σουτ, καθώς ο Παναθλητικός είχε τέτοια διαφορά στα τελευταία δευτερόλεπτα που δεν προέβλεπε κανείς ότι θα κρινόταν το παιχνίδι στο τέλος. «Όχι! Βγήκε αυτό ακριβώς, δεν υπήρχε κάποια εντολή, γιατί όπως πήγε έτσι το παιχνίδι δεν πιστεύαμε ότι θα πήγαινε η διαφορά στους δύο, την πήρα την μπάλα και σούταρα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις της έχουν ως εξής: «Βάσει της εικόνας μας μέχρι τότε δεν το σκεφτόμουν καν. Σκεφτόμουν ότι θα πάρουμε το ματς, θα τα δώσουμε όλα, την ψυχή μας θα την αφήσουμε στο γήπεδο και αυτό έγινε πραγματικότητα με το σουτ το τελευταίο. Θέλαμε να κερδίσουμε, ήταν μεγάλη και σημαντική νίκη μέσα στο γήπεδό μας. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο, είναι μεγάλη η σεζόν…».

 Για το αν σκέφτηκε κάτι την ώρα του σουτ: «Να μπει το καλάθι, τίποτα άλλο»

Για το τι ομάδα είναι φέτος ο ΟΑΧ: «Είμαστε μία ομάδα που δημιουργήθηκε τώρα τελευταία, έχουμε πάρει πάρα πολύ καλά άτομα, δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε μεράκι και φέρνουμε κάθε μέρα το μυαλό και την ψυχή μας στο γήπεδο και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ».

Για το αν έχει ξαναβάλει buzzer beater: «Στο Κολέγιο είχα ξανακάνει ένα στο τέλος του αγώνα, αλλά όχι τόσο μακριά!»

Για το αν υπήρχε εντολή να κάνει το τελευταίο σουτ: «Όχι! Βγήκε αυτό ακριβώς, δεν υπήρχε κάποια εντολή, γιατί όπως πήγε έτσι το παιχνίδι δεν πιστεύαμε ότι θα πήγαινε η διαφορά στους δύο, την πήρα την μπάλα και σούταρα!»

athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 16 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

O Νίκος Καργιωτάκης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Υποταγής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics