Breaking News
01 Μαΐου 2024

Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς


Η έμπειρη αθλήτρια ξεκινάει τους δυνατούς αγώνες, με στόχο να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.


Η Ραφαέλα Σπανουδάκη επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τους τραυματισμούς που την κράτησαν πίσω το χειμώνα κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει των κορυφαίων διοργανώσεων της χρονιάς.

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έτρεξε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και την Μεγάλη Παρασκευή (3/5) θα πάρει θέση εκκίνησης στα 200μ. στο μίτινγκ του Ντουμπάι. Η έμπειρη αθλήτρια ξεκινάει τους δυνατούς αγώνες, με στόχο να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η αθλήτρια αναχωρεί την Μεγάλη Τετάρτη για το Ντουμπάι μαζί με τη συναθλήτρια της, Κορίνα Πολίτη, που επίσης θα συμμετάσχει στη διοργάνωση. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα θα μείνει για λίγες ημέρες στην Αθήνα κι έπειτα θα αγωνιστεί στο 4ο Αλεξανδρινό μίτινγκ, την Τετάρτη 8/5. Στον προγραμματισμό της Σπανουδάκη είναι και τα υπόλοιπα ελληνικά μίτινγκ που θα ακολουθήσουν, Παπαφλέσσεια (12/5), Δρόμεια (15/5) και Βενιζέλεια (19/5).

Η Σπανουδάκη ξεκίνησε τη χρονιά στους διασυλλογικούς αγώνες με 11.37 (2,00μ.) στα 100μ. και 23.60 (1,7) τα 200μ.
zougla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Η Μικτή Κ16 του Ηρακλείου ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη των Δωδεκανήσων

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics