Breaking News
18 Μαΐου 2024

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου 2024




Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

 

Είσαι πιο γενναίος, πιο θαρραλέος και μερικές φορές αρκετά σε ένταση με τον Άρη στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες. Σήμερα υπάρχει μια τάση που παραπέμπει σε απογοητεύσεις, εκτός κι αν αποφασίσεις να κάνεις ένα διάλειμμα, είτε πρόκειται για μια ψυχική είτε σωματική κατάσταση. Σκέψου δημιουργικούς τρόπους για να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου και να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου αν έχεις να κάνεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Μπορεί να αναγνωρίσεις την ανάγκη να αφήσεις ορισμένα πράγματα που γεμίζουν τη ζωή σου, ειδικά καθώς η μέρα προχωρά και το ξεκαθάρισμα των πραγμάτων μπορεί να είναι λυτρωτικό.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσεις το χρόνο ή την ενέργεια που απαιτείται και να τα αφιερώσεις στους στόχους και τα σχέδια σου. Ο πειρασμός είναι να πιέσεις μια κατάσταση, αλλά ο χρόνος σήμερα είναι σχετικός. Προσάρμοσε τις προσδοκίες έστω να κρίνεις τι απαιτούν οι προσπάθειες σου πιο ρεαλιστικά. Η επιρροή του Δία μπορεί μερικές φορές να σε αφήνει ευάλωτο σε υπερβάσεις ή να περιμένεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου και μάλιστα άμεσα. Με τον Άρη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, δεν είσαι πάντα τόσο ενεργητικός όσο θα ήθελες, επομένως τα σωματικά και πνευματικά επίπεδα δεν συνδυάζονται πάντα καλά.

Δίδυμοι

Μπορεί να αισθανθείς μια σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία σου να απομακρυνθείς και να απολαύσεις το συναισθηματικό χώρο σου και την ανάγκη σου να συνδεθείς και να συνεργαστείς σήμερα. Υπάρχει η τάση να ενθουσιάζεσαι με κάτι πολύ νωρίς, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μικρές απογοητεύσεις. Το αν πρέπει να κάνεις ένα άλμα ή να συγκρατήσεις τον εαυτό σου μπορεί τώρα να είναι το δίλημμα. Μπορεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε γεγονότα και σχέσεις του παρελθόντος. Κάτι από το παρελθόν σου μπορεί να επηρεάσει το παρών στην κοινωνική ή τη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος

Οι τομείς της ζωής σου που χρίζουν ενημέρωσης ξεχωρίζουν σήμερα. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να κρίνεις λανθασμένα το ποσό της ενέργειας ή του χρόνου που απαιτείται, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια ανυπομονησία, εάν οι γύρω σου δεν απαντούν απαραίτητα στις ερωτήσεις που κάνεις ή δεν αφιερώνουν χρόνο όταν θέλεις να προχωρήσεις γρήγορα. Οι απροσδόκητες εξελίξεις ή η συσσωρευμένη δυσαρέσκεια μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστούν τώρα, αλλά να έχεις κατά νου ότι είναι σημαντικό να απελευθερώνεις την υπερβολική ενέργεια και το πως χειρίζεσαι τους άλλους που κάνουν το ίδιο.

Λέων

Υπάρχει μια τάση να κρίνεις λάθος το κατά πόσο είσαι ικανή να κάνεις πράγματα σήμερα. Πρόσεξε να μην κάνεις κάποια μελλοντική συμφωνία την οποία μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Είσαι διατεθειμένος να υπερβείς το πρόγραμμα, τις σπουδές και την καριέρα σου. Κάνε σχέδια αλλά δώσε λίγο περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείς. Σκέψου ότι ο χρόνος τείνει να είναι λίγο ασταθής. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός οδεύουν προς την ευθυγράμμιση στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, δείχνοντας κάποιον ενθουσιασμό, αλλαγή και διέγερση με την εργασία, τις επιχειρηματικές σχέσεις ή την εικόνα, την κατάσταση ή τη φήμη σου.

Παρθένος

Με τον Άρη και το Δία σε μια κάπως προκλητική όψη σήμερα, η διάθεση σου είναι πολύ καλή, αλλά κράτα τις προσδοκίες λογικές. Το πρόβλημα προέρχεται από την υπέρβαση. Το να ζεις στο παρών και να απολαμβάνεις αυτό που έχεις, μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις μακριά την ανησυχία, αν και το να πιέσεις λίγο τον εαυτό σου μπορεί να είναι εξίσου καλό. Μπορεί να λαχταράς κάτι περισσότερο απ’ τη ζωή, αλλά προς το παρών να γυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου. Καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για αλλαγή.

Ζυγός

Δύσκολες καταστάσεις θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις τώρα, όπως θέματα προσωπικών ορίων και την κατανομή των ευθυνών ή της εξουσίας σε μια σχέση. Η πρωτοβουλία σου μπορεί να εξαντλείται στις προσπάθειες, αλλά αυτό σε φέρνει σε καλύτερη θέση για να δεις τι θα μείνει και τι θα φύγει. Η απελευθέρωση της έντασης σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς μερικές φορές μπορεί να δεχτείς υπερβολική πίεση. Καθώς η μέρα προχωρά στρέφεις την προσοχή σου σε τομείς της ζωής σου που θα μπορούσαν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές, ενημερώσεις και μια πιο προοδευτική προσέγγιση.

Σκορπιός

Με τον Άρη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αυτές τις μέρες, μπορεί να ασχολείσαι με τη δουλειά ή τις καθημερινές σου συνήθειες με ενθουσιασμό, αλλά μερικές φορές μπορεί να πιέζεις τον εαυτό σου λίγο υπερβολικά. Σήμερα προσπάθησε να μην το παρακάνεις, αλλά αν είναι δυνατόν, απελευθέρωσε τις απογοητεύσεις μέσα από την ήπια σωματική δραστηριότητα. Πρόσεξε επίσης να μην πέσεις ξανά σε παλιά πρότυπα σχέσεων, καθώς οι σχέσεις χρειάζονται μια νέα προσέγγιση αυτή τη στιγμή.

Τοξότης

Πρόσεξε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα ή να πάρεις περιττούς κινδύνους σήμερα. Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου αποφεύγοντας να πιέσεις τα πράγματα να προχωρήσουν γρήγορα λόγω ανυπομονησίας. Αναζήτησε τα πράγματα που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις στη δουλειά σου ή με την καθημερινότητα και την υγεία σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος γενικά για αυτά τα πράγματα και είναι λογικό να βρίσκουμε τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τα εμπόδια με ευκαιρίες. Η ανάγκη για αλλαγή γίνεται εμφανής όσο προχωρά η μέρα.

Αιγόκερος

Ανυπομονείς να κάνεις διορθώσεις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή στο σπίτι και με δημιουργικά ή ρομαντικά θέματα. Ωστόσο ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε κάνει να το χειριστείς αυτό καλά. Εάν οι άλλοι δεν είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι τώρα, μπορεί να επιλέξεις να προσαρμοστείς και να κάνεις το καλύτερο δυνατόν. Εάν έχεις κολλήσει σε συναισθήματα που χρειάζονται απελευθέρωση, πιθανότατα θα βρουν ένα κανάλι έκφρασης αργότερα σήμερα. Η Αφροδίτη και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου, εμπνέοντας σε να κάνεις αλλαγές.

Υδροχόος

Με τον Άρη και το Δία σε μια προκλητική όψη, η ανησυχία μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τις καθημερινές σου υποθέσεις αλλά και με τον εσωτερικό σου κόσμο, καθώς προσπαθείς να κάνεις ταχυδακτυλουργίες. Τα επίπεδα ενέργειας ενδέχεται να κυμαίνονται. Είναι σημαντικό να ελέγξεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις για καλύτερα αποτελέσματα σήμερα. Καθώς η μέρα προχωρά μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ουρανού σε επηρεάζει και μπορεί να σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια αίσθηση ανησυχίας και δυσαρέσκειας. Αυτό είναι ένα φυσικό μέρος του ταξιδιού της ζωής και είναι καλύτερο να καθυστερήσεις να αναλάβεις ευθύνες ή να επικοινωνήσεις κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Αντίθετα, εστίασε στο να κρατάς υπό έλεγχο τις προσδοκίες σου και να ονειρεύεσαι κάτι δημιουργικό. Οι ιδέες για να κερδίσεις χρήματα μπορεί να είναι άφθονες, αλλά δώσε προσοχή στις δαπάνες σου. Να είσαι ανοιχτός στις ευχάριστες εκπλήξεις που μπορεί να φέρουν άλλοι στη ζωή σου. Αυτή είναι μια μέρα για να έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά, καθώς μπορεί να ακούσεις κάτι που σε εμπνέει ώστε να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Χρυσό η Βασιλάκη, χάλκινο ο Κακουλάκης

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 17/05/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics