Breaking News
01 Μαΐου 2024

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να είναι βαριά για εσένα σήμερα ή μια κατάσταση μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη να διαχειριστείς τα αισθήματα αγανάκτησης. Εάν αντιμετωπίζεις επαναλαμβανόμενα προβλήματα με φίλους ή με την προσπάθεια να ξεκινήσεις νέα έργα, αναγνώρισε τα μοτίβα τώρα και στόχευσε να φτάσεις στο βάθος της κατάστασης. Μπορεί να υπάρχουν ανάμεικτα μηνύματα για διαχείριση ή ανησυχίες ότι δεν είσαι ενήμερη. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να διαχειρίζεσαι υπερβολικά ένα πρόβλημα, θεώρησε το ένα σημάδι ότι πρέπει να αποσυρθείς και να ξεκουραστείς.

Ταύρος

Η Αφροδίτη πέρασε πρόσφατα στο ζώδιο σου και τραβάς την προσοχή. Ωστόσο με την Αφροδίτη σε σκληρή όψη με τον Κρόνο, μερικά από αυτά μπορεί να είναι προβληματικά. Η επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και αυθορμητισμό είναι μεγάλη, αλλά οι φιλοδοξίες σου ή η επιθυμία σου να έχει τον έλεγχο και πάνω από τα πράγματα με τη δουλειά και την κατάσταση σου μπορεί να επηρεάσουν, οδηγώντας σε εντάσεις και ίσως σε σημείο βρασμού. Εάν υπάρχει ένταση στις αλληλεπιδράσεις σου σήμερα σκέψου ότι είναι πραγματικά θέμα δύναμης και ότι η πραγματική ενδυνάμωση δεν προέρχεται από τη χειραγώγηση των άλλων ή την εξουσία επί των άλλων, αλλά τον έλεγχο των δικών σου παρορμήσεων και της δικής σου ζωής.


Δίδυμοι

Οι σημερινές επιρροές της Αφροδίτης μπορεί να προκαλέσουν ανασφάλειες, φόβους ή μνησικακίες. Παρακολούθησε για κρυφές ατζέντες και κινήσεις κυκλικού κόμβου. Οι επιθυμίες σου είναι περίπλοκες τώρα και είναι καλύτερο να τις αντιμετωπίσεις και να τις λύσεις αντί να τους επιτρέψεις να σε ελέγχουν. Κάτι που θα προτιμούσες να κρατήσεις απόρρητο μπορεί να βγει στο φως για παράδειγμα ή το παρελθόν σου μπορεί να είναι τόσο αληθινό στο μυαλό σου που να παρεμβαίνει στο παρών. Το ανακάτεμα της κατσαρόλας μπορεί να οδηγήσει σε καλές συζητήσεις, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πως θα πάνε τα πράγματα σήμερα.

Καρκίνος

Οι σημερινές προκλητικές επιρροές της Αφροδίτης μπορεί να σημαίνουν να κρατάς ένα ζήτημα που σε παρασύρει, μόνο και μόνο επειδή φοβάσαι να το αφήσεις. Κάνε ένα διάλλειμα από την κανονική ρουτίνα, ειδικά αν σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε τέλμα. Ο φόβος του να είσαι τυφλή μπορεί να είναι η ρίζα των προκλητικών συμπεριφορών σήμερα. Η επιθυμία να απολαύσεις τις φιλίες, την κοινωνική σου ζωή ή τα νέα σου έργα είναι έντονη, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνεις με τις ανησυχίες που έχεις. Από την άλλη πλευρά μια φιλία μπορεί να φαίνεται σημαντική όταν προτιμάς να αισθάνεσαι αυθόρμητη στις αλληλεπιδράσεις και τις συναντήσεις σου.

Λέων

Οι σημερινές διελεύσεις της Αφροδίτης μπορεί να παρουσιάσουν προσωρινά εμπόδια στις σχέσεις, αν και μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και την κατάσταση σου. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι ή εύκολοι στη σκανδάλη σήμερα, καθώς οι διελεύσεις μπορούν να προκαλέσουν λίγη παράνοια ή καχυποψία στις αλληλεπιδράσεις σου. Πράγματα που έχουν θαφτεί ή αγνοηθεί που σχετίζονται κυρίως με φόβους, μπορεί να αναδυθούν με απείθαρχους και απροσδόκητους τρόπους. Οι φιλοδοξίες σου είναι κίνητρα και ακόμη και ευχάριστες αυτές τις μέρες, αλλά η δυσαρέσκεια από τους άλλους ή ο φόβος σου να απομακρυνθείς από μια σχέση μπορεί να επηρεάσει τη διασκέδαση.

Παρθένος

Οι σημερινές όψεις της Αφροδίτης είναι λίγο περίπλοκες, αν και τίποτα που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να προκαλέσουν θαμμένες απογοητεύσεις ή να προκαλέσουν φόβους που σχετίζονται με το να είσαι εκτός κυκλώματος ή καταστάσεις εκτός ελέγχου. Η επιθυμία να εξερευνήσεις τον κόσμο γύρω σου, να ζήσεις τη ζωή πιο αυθόρμητα και εκφραστικά, να διευρύνεις το μυαλό σου και να απολαύσεις διαφορετικές ρυθμίσεις και εμπειρίες είναι έντονη αυτές τις μέρες. Σήμερα ωστόσο μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε βαραίνουν οι πιέσεις, ειδικά αυτές που σχετίζονται με την εργασία, τις σχέσεις ή την υγεία.

Ζυγός

Με τις σημερινές προκλητικές πτυχές της Αφροδίτης, μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να χειριστείς μακροχρόνια προβλήματα και φόβους, αλλά η προσέγγιση σου πρέπει να μετρηθεί και να υπολογιστεί. Οι εντάσεις στη ρομαντική ή προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι μεγάλες έλξεις, να σε απομακρύνουν από την εξερεύνηση νέων συναισθημάτων και εμπειριών. Προσπάθησε να εγκαταλείψεις την υπερβολική ανάλυση θεμάτων ή να ασχολείσαι με πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις, ιδιαίτερα σε ανθρώπους και σχέσεις ώστε να ελευθερωθείς για πιο θετική, ενδυναμωτική ενέργεια που θα έρθει στη ζωή σου. Προσδιόρισε τις κτητικές ραβδώσεις ως σύμπτωμα κάτι που είναι πιο βαθιά από το θέμα.

Σκορπιός

Αν και μπορεί να υπάρχουν σαφείς ευκαιρίες για να δεις μια νέα πλευρά μιας κατάστασης σήμερα, το να φτάσεις σε αυτό το σημείο μπορεί να περιλαμβάνει κάποια ένταση. Με τις σημερινές διελεύσεις της Αφροδίτης μπορεί να υπάρχουν σύννεφα καταιγίδας, ειδικά αν έχεις αγνοήσει ή θάψει τα συναισθήματα σου, τους φόβους ή τις δυσαρέσκειες σου, ιδιαίτερα με την οικογένεια, ένα στενό φίλο ή ένα σύντροφο. Στη ρίζα της έντασης μπορεί να είναι η ανάγκη να κάνεις βαθιές, μόνιμες αλλαγές που θα σε βγάλουν από μια αποτυχία.

Τοξότης

Με τη μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα, ελκύεσαι από ήπιες αλληλεπιδράσεις, αλλά οι σημερινές επιρροές της Αφροδίτης τείνουν να δημιουργούν δράμα. Θα μπορούσες να νιώσεις ένταση αν φαίνεται ότι οι καθημερινές σου υποθέσεις ξεφεύγουν από τον έλεγχο σου. Πιθανότατα έχεις πολλά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα κάτι που δε βοηθά. Απέφυγε να προσκολληθείς σε συγκεκριμένες ιδέες εάν δε σε εξυπηρετούν καλά. Στην πραγματικότητα, η μέρα έχει έναν τρόπο να σου δείχνει που είσαι πολύ δεμένη για το καλό σου.

Αιγόκερως

Ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζει σήμερα και μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή επιπλοκές με τα συναισθήματα σου σε μια σχέση, ή ένα θέμα που σχετίζεται με τα χρήματα και τους πόρους που σε απασχολούν και να επηρεάσει τη διάθεση σου. Είναι λογικό να είσαι πιο προσεκτική με τα πράγματα και να αντλείς υπομονή για να κατανοήσεις τους φόβους και τα συναισθήματα σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι εμφανώς κυκλικές, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό σε σημεία. Πρόσεξε για προβλήματα με την αυτοεκτίμηση που παρεμβαίνει στην ικανότητα σου να εκφράζεσαι ελεύθερα.

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου και είναι υπό μια μικρή πίεση σήμερα. Ως εκ τούτου εάν είσαι σε δύσκολη θέση η κατάσταση μπορεί τώρα να τονιστεί. Αν δεν αναγνωρίσεις και δεν τιμήσεις την ανάγκη σου να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου θα αισθανθείς ανήσυχη. Τα σημερινά γεγονότα μπορεί να φαίνεται ότι πυροδοτούν την ανάγκη για βαθιές, μόνιμες αλλαγές. Εστίασε στη διόρθωση των προβληματικών περιοχών, αλλά μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει τα πάντα ταυτόχρονα. Ωστόσο οι σημερινές εντάσεις αξίζουν κάποια εξέταση, καθώς είναι επίμονες και επαναλαμβανόμενες.

Ιχθύες

Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα να επηρεάζει τη μέρα μπορεί να υπάρχουν εκνευριστικά ζητήματα σχετικά με τη μεταφορά και την κινητικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις σήμερα. Είναι εύκολο να αντιδράσεις υπερβολικά σε μικρά πράγματα ή δευτερεύοντα γεγονότα με αυτή τη μεταφορά ενεργή. Είσαι σε εγρήγορση και συχνά παίζεις πολύ με την Αφροδίτη τώρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, αλλά πρόσεξε αυτό να μην σε οδηγήσει σε υπερδιέγερση ή νευρικότητα.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 30/04/2023

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 30/04/2024

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics