Breaking News
30 Ιουλίου 2023

Εθνική πόλο - Βλάχος: «Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά,έκανα το λάθος της ζωής μου»


Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών ηττήθηκε στα πέναλτι (4-3) από την Ουγγαρία και έμεινε στο ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Απαρηγόρητος ήταν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά το φινάλε του ματς: «Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το λάθος της ζωής μου όταν πήρα τάιμ άουτ και θα μπορούσαμε να ήμασταν ένα γκολ μπροστά. Θα με στοιχειώνει μια ζωή.

Το πιστεύαμε, το αξίζαμε το χρυσό μετάλλιο. Το λάθος στο τάιμ άουτ μας χάλασε όλο το μομέντουμ. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά αυτή σήμερα ήταν μοναδική. Είναι κάτι που δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μας στοιχειώνει, θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω μας», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 29/07/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Την προκήρυξη της Α’ Εθνικής Γυναικών για τη σεζόν 2023-24, δημοσιοποίησε η ΕΠΟ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics