Breaking News
10 Ιουνίου 2020

Leoforos
Ο Σύλλογος θυμάται τον «σφαιράτο» πράσινο αθλητή και τις επιδόσεις του.

 

Ο σπρίντερ του Παναθηναϊκού Νίκος Γεωργόπουλος αποτελούσε έναν από τους κορυφαίους ευρωπαίους σπρίντερ κατά τη δεκαετία του '50 και φρόντιζε να το αποδεικνύει συνεχώς με τίτλους και διακρίσεις.
Σαν σήμερα το 1957 ο «σφαιράτος» πράσινος αθλητής φρόντισε να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει το φίλαθλο κοινό της εποχής να μιλάει για πάρτη του.

Αναλυτικότερα, ο πρωταθλητής του «τριφυλλιού» σήκωσε ψηλά τη πράσινη σημαία μας στο τουρνουά Α' Μανούσκεια όπου συγκεντρώθηκαν αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της εποχής.

Ο Νίκος Γεωργόπουλος συμμετείχε στη κούρσα των 200 μέτρων και έγραψε ιστορία αφού κατόρθωσε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος πράσινος αθλητής πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο 21.6 γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο και τους συναθλητές του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics