Breaking News
01 Οκτωβρίου 2020

Τάραξε τα νερά του κλασικού αθλητισμού ο μεγάλος πρωταθλητής του παρελθόντος και σπουδαίος πλέον προπονητής, Χρήστος Παπαχρήστος, που ανακοίνωσε πριν λίγο την απόφαση του να εγκαταλείψει την προπονητική υψηλού αθλητισμού, όπως αναφέρει, και να βάλει «τίτλους τέλους» σε μια διαδρομή 45 ολόκληρων ετών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

«Καλό μήνα φίλοι μου με υγεία σε όλους σας!!!!

Μετά απο 45 χρονια υψηλου αθλητισμου….τοσο ως αθλητης,οσο και ως προπονητής…..αποφασισα να εγκαταλειψω την προπονητικη του υψηλου αθλητισμου!!!!!

Οι λογοι πολλοί….ο βασικότερος ομως ειναι η απαξιωση των πρωταθλητων και προπονητων που υπαρχει τα τελευταια χρόνια …..και δεν μπορω να κοροιδευω τους αθλητες και τον εαυτο μου οτι θα μπορεσουμε να πετυχουμε κατι σημαντικο χωρις την στηριξη της ομοσπονδιας που υπηρχε παλια!!!!

Θελω να ευχαριστήσω ολους τους αθλητες που περάσαν απο τα χερια μου και δουλεψαμε σκληρα…..κραταω μονο τις καλες αναμνησεις και καμμια κακια αν καποιος με στεναχώρησε…εξαλλου ολοι κανουμε λαθη….και ζηταω συγνωμη αν α καποιον στεναχώρησα…..

Το αγχος που ειχα και συναχιζα να γυμναζω… σε ποιον προπονητη θα πανε οι αθλητες μου…που να αγαπαει και να ειναι γνωστης της προπονητικης….μου εφυγε με την αποφαση του Κ.Νακόπουλο(πρωταθλητης Ελλαδος στα 800-1500….κατοχος του πανελληνιου ρεκορ κλειστου στιβου στα 800μ με 1.48.64…καθηγητη φυσικης αγωγης να ασχοληθει με την προπονητικη)…..

Προς το παρον θα συνεχίσω να γυμναζω τον Κ.Γκελαουζο…πρωταθλητη Ελλαδος στον Μαραθώνιο….λογω του οτι δεν τελειωσαν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις του!!!!»
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics