Breaking News
18 Ιανουαρίου 2021

Στον αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Όμπερχοφ

 

Η Γερμανίδα Νάταλι Γκάιζενμπεργκερ γιόρτασε την 50η νίκη της καριέρας της σήμερα (Κυριακή, 17/1) στον αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ, στο Όμπερχοφ.

Η τέσσερις φορές ολυμπιονίκης κατέκτησε την πρώτη θέση, από το πρώτο μισό του αγώνα, με χρόνο 41.112 δευτερόλεπτα στην πρώτη της διαδρομή.

Η Γκάιζενμπεργκερ κατέγραψε χρόνο ρεκόρ 41,009 στη δεύτερη διαδρομή, για να «σφραγίσει» τη νίκη με χρόνο 1 λεπτό 22.121 δευτερόλεπτα.

Η Γερμανίδα σταρ αναζητούσε μια πρώτη νίκη από τότε που επέστρεψε στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου αυτή τη σεζόν μετά τη γέννηση του γιου της πέρυσι. Είχε τερματίσει σε οκτώ διαδοχικούς αγώνες στη δεύτερη θέση, πριν από το σημερινό τουρνουά.

Η Αυστριακή Μαντελέιν Έγκλε κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 1: 22.349, ενώ η Γερμανίδα Άννα Μπερέιτερ ήταν τρίτη με 1: 22.357.

«Η 50η νίκη σημαίνει ότι κάποτε ήμουν πολύ καλή», δήλωσε η Γκάιζενμπεργκερ. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη σήμερα γιατί είναι η πρώτη νίκη μετά τη γέννηση του γιου μου».

Η Γκάιζενμπεργκερ προηγείται τώρα στην κατάταξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 780 βαθμούς, με τη συμπατριώτισσά της Τζούλια Τάουμπιτς να είναι δεύτερη με 706. Ο Τάουμπιτς έχασε έδαφος στον αγώνα για τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη σημερινή 5η θέση της.

Η σεζόν του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα συνεχιστεί στο Ίνσμπρουκ από τις 23 έως τις 24 Ιανουαρίου, με τη διοργάνωση να περιλαμβάνει επίσης και έναν αγώνα σπριντ. Στη συνέχεια, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στο Κένιγκσε, από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου.

Το Σεν Μόριτζ πρόκειται να φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της σεζόν, από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου.
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τραγούδι των κυνηγών

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics