Breaking News
18 Μαρτίου 2021

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε σε δαιμονιώδη κατάσταση και επιβλήθηκε εύκολα του Τζον Ίσνερ με 2-0 σετ (6-3, 6-2) για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ακαπούλκο
Γιάννης Νιαστίτης  

 

Ψεκάστε, σκουπίστε, … προχωρήστε! Αυτές οι τρεις λέξεις μπορούν να περιγράψουν την αναμέτρηση ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο.5) και τον Τζον Ίσνερ (Νο.27) για τον δεύτερο γύρο του Mexican Open (500αρι). Ο Έλληνας τενίστας με μια κυριαρχική εμφάνιση νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) σε μόλις 58 λεπτά τον Αμερικανό και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο 22χρονος άσσος θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον παλιό του γνώριμο Φέλιξ – Οζέρ Αλιασίμ (Νο. 18) που νίκησε στο δικό του παιχνίδι, τον ανερχόμενο Σεμπάστιαν Κόρντα με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Απόλυτη υπεροχή Τσιτσιπά και 1-0

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει ιδανικά το παιχνίδι κερδίζοντας εύκολα το σέρβις – γκέιμ του και κάνοντας μπρέικ μόλις στο δεύτερο γκέιμ του αγώνα, χωρίς να χάσει πόντο (!) για το 2-0. Με ένα ακόμη λαβ γκέιμ θα προηγηθεί με 3-0, με τον Ίσνερ να παίρνει επιτέλους πάνω από δύο πόντους σε ένα γκέιμ, μόλις στο τέταρτο του πρώτου σετ, το οποίο και θα κατακτήσει (3-1).

Θα ακολουθήσει ένα ακόμη λαβ – σέρβις γκέιμ για το 4-1, ενώ ο Ίσνερ θα μειώσει σε 4-2 πάλι με δυσκολία στο σέρβις – γκέιμ του. Θα ακολουθήσουν δύο λαβ – σέρβις γκέιμ εκατέρωθεν για το 5-2. Ο Ίσνερ θα μειώσει αρχικά σε 5-3, αλλά τελικά ο Τσιτσιπάς θα ολοκληρώσει το πρώτο σετ σε μόλις 28 λεπτά, κερδίζοντας το επόμενο γκέιμ και το σετ με 6-3.

Σε δαιμονιώδη κατάσταση και 2-0

Ο Τσιτσιπάς θα αρχίσει το δεύτερο σετ, όπως το πρώτο. Με κυριαρχικό ρυθμό στο παιχνίδι. Με το… καλημέρα θα σπάσει το σερβίς του ανήμπορου να αντιδράσει σε όλο τον αγώνα, Ίσνερ, έπειτα θα υπερασπιστεί το σέρβις -γκέιμ του για το 2-0 και στη συνέχεια με δεύτερο μπρέικ θα κάνει το 3-0.

Θα ακολουθήσουν εκατέρωθεν τρία πετυχημένα στη σειρά σέρβις- γκέιμς για το 5-1 και τελικά στο έβδομο γκέιμ, ο Τσιτσιπάς θα φτάσει στα πρώτα του δύο ματς πόιντ. Εν τέλει όμως ο Ίσνερ θα καταφέρει να μειώσει σε 5-2. Με εντυπωσιακό τρόπο όμως στο δικό του σέρβις – γκέιμ, ο Τσιτσιπάς θα κερδίσει τον αγώνα σε μόλις 58 λεπτά, με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Συνολικά στο ματς ο Τσιτσιπάς είχε 23 winners εναντι 16 του πανύψηλου Αμερικανού, με τον Έλληνα τενίστα μάλιστα να κυριαρχεί στον τομέα της… ειδικότητας του Ίσνερ. Τους άσσους (8-4). Τα αβίαστα λάθη ήταν 3 έναντι 17 εις βάρος του 35χρονου βετεράνου.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics