Breaking News
25 Απριλίου 2021

Play Off Super League Interwetten - 6η αγωνιστική: Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν το... βιολί τους, την ώρα που η δεύτερη θέση απομακρύνεται για την Ένωση
Θανάσης Μαργαρίτης  

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τα πολύ καλά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ, χάρη σε τέρματα του Μπρούμα στο 50′ και στο 90+2′, για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πλειοψηφία των ευκαιριών του αγώνα κι έφτασαν σε ακόμα μία νίκη. Από την άλλη η Ένωση με το αποτέλεσμα αυτό είδε τη δεύτερη θέση να απομακρύνεται αρκετά και πλέον «στρέφει» την προσοχή της στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο επιθετικά και στο 2’ το σουτ του Φορτούνη, έξω από την μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 7’ ο Ρέαμπτσιουκ έκανε επικίνδυνη σέντρα και ο Γαλανόπουλος έδιωξε με υπερένταση.

Στο 8’ ήταν η πρώτη καλή στιγμή της ΑΕΚ. Ο Λόπες έκανε επικίνδυνο γύρισα, αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να το εκμεταλλευτεί. Στο 14’ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι. Ο Φορτούνης έκανε σέντρα και η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Λόπες, μέσα στην μεγάλη περιοχή. Με την βοήθεια του VAR, ο Νταμπάνοβιτς, έδειξε σωστά, κόρνερ. Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην ΑΕΚ. Στο 24’ ο Μάνταλος έκανε το σουτ με τον Κρίστινσον να πέφτει στην αριστερή γωνιά και να διώχνει. Στο 26’ μετά από σέντρα του Σιμάνσκι,ο Τσιγκρίνσκι δεν έπιασε καλά την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

 Στο 37’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ με τον Μπουχαλάκη να πηδάει για κεφαλιά με τον Σεμέδο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με τον καρπό του χεριού του. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Αλλά δύο λεπτά αργότερα και με την βοήθεια του VAR και αφού είδε ο ίδιος την φάση, το ακύρωσε σωστά. Και κάπως έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο. Με το VAR να ήταν ο πρωταγωνιστής.

 Στο ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές. Έβαλε τους Εμβιλά, Μπρούμα, Χασάν, στην θέση των Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Χασάν. Διατηρώντας τον ίδιο σχηματισμό. Και στο 49΄ο Ελ Αραμπί έκανε μια γυριστή κεφαλιά, από σέντρα του Μπρούμα, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 Για να γίνει το 1-0 για τον Ολυμπιακό στο 50’. Ο Μασούρας βρήκε με ωραία πάσα τον Ελ Αραμπί, στο κενό χώρο, εκείνος γύρισε στον Μπρούμα, που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 Οι πρωταθλητές συνέχιζαν να πιέζουν και στο 57’ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Εμβιλά, βρήκε τον Ανδρούτσο δεξιά με τρομερή πάσα, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ελ Αραμπί δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως πιεστικοί στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Με την ΑΕΚ να κάνει την πρώτη της φάση στο 65’. Ο Λόπες έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα, αλλά ο Μάνταλος βρέθηκε λίγο πιο μπροστά από την μπάλα και δεν το εκμεταλλεύτηκε.

Στο 70’ έκανε διπλή αλλαγή ο Μανόλο Χιμένεθ. Έβαλε τους Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς στην θέση των Σιμάνσκι, Ανσαριφάρντ. Ο τελευταίος ήταν ο μοναδικός επιθετικός στο ματς για την ΑΕΚ. Μετά από αυτή την αλλαγή ο Λιβάι Γκαρσία έπαιξε στην κορυφή και δίπλα του πήγε ο Μάνταλος.

Στο 74’ ο Ολυμπιακός βγήκε σε αντεπίθεση, με βολέ από τον Κρίστινσον. Ο Βαλμπουενά με τον Ελ Αραμπί ξεχύθηκαν στην επίθεση, βγήκε ψηλά ο Αθανασιάδης να πρόλαβε να διώξει, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Βαλμπουενά και στη συνέχεια σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

 Και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ματς ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Μπρούμα έκλεψε την μπάλα από τον Νεντελτσεάρου και στη συνέχεια πλάσαρε σωστά τον Αθανασιάδη.

 ΓΚΟΛ: 50’, 92′ Μπρούμα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 42’ Σεμέδο, 44’ Τιάγκο Σίλβα, 73’ Παπασταθόπουλος – 72’ Νεντελτσιάρου

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο) Χρειάστηκε το VAR να πάρει την απόφαση του για το γκολ του Μπουχαλάκη με το χέρι και σωστά γιατί ήταν μια δύσκολη φάση. Γενικά ήθελε το VAR στο πρώτο ημίχρονο και γι’ άλλες αποφάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάποια φάση που να χρειάστηκε να πάρει απόφαση ώστε να συζητηθεί.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Σεμέδο (80’ Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέβας, Μπουχαλάκης (46’ Εμβιλά), Τιάγκο Σίλβα, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Φορτούνης (46’ Μπρούμα), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά), Χασάν (46’ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λόπες (84’ Μιτάι), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι (Σάκχοφ), Γαλανόπουλος (83’ Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Αλμπάνης (57’ Λιβάι Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (70’ Κρίστιτσιτς).

sports3.gr
Διαβάστε επίσης

 Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 25/04/2021

Ναδάλ - Τσιτσιπάς 2-1: Πάλεψε ο Στέφανος, αλλά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics