Breaking News
10 Αυγούστου 2021

Οι μέρες φεύγουν, αλλά οι εξελίξεις δεν έρχονται στον Ηρόδοτο, με τον χρόνο να πιέζει πλέον ασφυκτικά και την αβεβαιότητα για το που θα παίζει την νέα σεζόν να είναι πιο έντονη από ποτε.

 

Οι πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν οτι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (11/8) θα έχει… ξεκαθαρίσει το “ομιχλώδες” τοπίο, που αρχικά “στράβωσε” με τον Αντώνη Παπαδάκη, ενώ θέση για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα πήρε και το Σωματείο Φίλων Ηροδότου.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν συνεχείς επαφές με επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να συνδράμουν οικονομικά και το… μοντέλο που προκρίνεται είναι μία μορφής πολυμετοχικότητα, όπου θα βάλουν πολλοί από λίγα χρήματα, ώστε να καλυφθεί και το Μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται (350.000 ευρώ), αλλά και η εγγυητική (150.000 ευρώ). Eιδάλως η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή αντί για την Σούπερ Λιγκ 2, στην Γ Εθνική.

Οι ζυμώσεις πάντως βρίσκονται σε καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία οτι θα βρεθεί… φως στην άκρη του… τούνελ και οτι θα υπάρξουν τις επόμενες 48 ώρες ανακοινώσεις.

Στην συνέχεια θα δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα θέματα, όπως και το θέμα του προπονητή, όπου οι επαφές με τον Γράφα είναι σε ανεπίσημο επίπεδο.

Το ίδιο ισχύει και για την πιθανή εμπλοκή με κάποιο ρόλο στην ομάδα του Κώστα Κατσουράνη.

Πηγή: AthleticRadio
Διαβάστε επίσης:

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

 

 

 

Τζέσικα Σπρίνγκστιν: Δεν είναι απλώς κόρη του Μπρους

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics