Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2021

Κλάτενμπεργκ: Η ανάλυση του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ για τις φάσεις της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Στην καθιερωμένη ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων για την 2η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος προχώρησε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ δικαίωσε τον Βασίλη Φωτιά για τη διαιτησία του στον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση όπου οι «κιτρινόμαυροι» είχαν έντονα παράπονα τόσο για τον ρέφερι του αγώνα, όσο και για τον VAR, Εμμανουήλ Σκουλά.

Πάντως, στην ανάλυσή του δεν υπάρχει η φάση του πρώτου γκολ του ΟΦΗ, για το οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ «φωνάζουν» πως δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει, αφού έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Νέιρα στον Βράνιες.

Αναλυτικά η ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:

Για τη φάση του Καμάου:

«Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΟΦΗ, ο οποίος ύψωσε πολύ το πόδι του χτυπώντας τον αντίπαλο στο πρόσωπο. Το VAR έλεγξε το περιστατικό και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη κάρτα. Ο επιθετικός παίκτης είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό είχε να παίξει την μπάλα. Επομένως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για κόκκινη κάρτα».

Για την κόκκινη στον Λιβάι Γκαρσία:

«Ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη κάρτα μετά από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή για βίαιη επαφή του επιθετικού της ΑΕΚ. Μετά από συμπλοκή των παικτών των δύο ομάδων, ο παίκτης της ΑΕΚ έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου με επιθετικό τρόπο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας, καθώς το να βάζεις το χέρι του στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

Για το πέναλτι που πήρε πίσω ο Παπαδόπουλος στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός:

«Ο διαιτητής καταλόγισε αρχικά πέναλτι, αφού ένας αμυντικός του Παναθηναϊκού, είχε αγγίξει την μπάλα με το χέρι του μέσα στην περιοχή. Αφού εξέτασε όλες τις γωνίες της κάμερας, το VAR συνέστησε επανεξέταση της φάσης, κατά την οποία ο διαιτητής άλλαξε την αρχική του απόφαση από πέναλτι σε ελεύθερο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με το VAR ότι δεν υπάρχει πέναλτι, καθώς όταν ο αμυντικός γλιστράει για να κόψει την μπάλα, ο επιθετικός παίζει την μπάλα στο χέρι του αμυντικού που βρίσκεται στο έδαφος και στηρίζει το σώμα του. Ο βραχίονας είναι επομένως σε κλασική θέση και κοντά στο σώμα».

Δείτε το βίντεο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:
Διαβάστε επίσης:

Στην ελίτ του παγκόσμιου Kick Boxing η ΟΠΑΠ Champion Σεμέλη Ζαρμακούπη

 

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics