Breaking News
02 Μαΐου 2024

Δύο μετάλλια από τη Ζωοδόχο Πηγή στο Πανελλήνιο Παρα-επιτραπέζιας αντισφαίρισης




Στο βάθρο ανέβηκαν οι Βενετσανάκης Ελευθέριος και Βαροζάκης Ιωάννης στο διπλό Ανδρών και στο διπλό Μικτό οι Βενετσανάκης Ελευθέριος και Κουτάντου Μαρία
Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα της Ζωοδόχου Πηγής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2024 που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στις 27-28 Απριλίου, με διοργανωτή την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες. Στην πρεμιέρα των αγώνων παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ζωοδόχος Πηγή κ. Χρήστος Τζαμούσης και παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών-τιών.

 

Οι αθλητές της Ζωοδόχου Πηγής ανέβηκαν δύο φορές στο βάθρο των νικητών κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στα ομαδικά αγωνίσματα, για την κατηγορία ΤΤ11 στο διπλό Ανδρών με τους Βενετσανάκη Ελευθέριο και Βαροζάκη Ιωάννη και στο διπλό Μικτό με τους Βενετσανάκη Ελευθέριο και Κουτάντου Μαρία.


Ο Αθλητικός όμιλος Ζωοδόχος Πηγή συμμετείχε με οκτώ αθλητές-τριες. Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές-συνοδοί:Δημήτρης Κουκουλάκης , Μάρκος Αγιαννιωτάκης, Αλεξάνδρα Πλιάκα, Αγαπητός Μηναδάκης.


Οι θέσεις των αθλητών, αναλυτικά: Κατηγορία ΤΤ11 Ανδρών: Βενετσανάκης Ελευθέριος 5ος, Σφακιανάκης Στέφανος 8ος, Βαροζάκης Ιωάννης 14ος , Καρπαθιωτάκης Μανόλης 15ος, Λυγεράκης Γιώργος 16ος, Στιβακτάκης Δημήτρης 19ος , Κατηγορία ΤΤ11: Γυναικών , Κουτάντου Μαρία 8η, Γιαλιτάκη Νίκη 10η.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους», αναφέρουν στην Ζωοδόχο Πηγή.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 01 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 01/05

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics