Breaking News
25 Ιουνίου 2016

Το ποδόσφαιρο στο προαύλιο του Κορυδαλλού και το κανάλι με τις κασέτες. Διαβάστε τις δηλώσεις ου Νίκου Τζώρτζογλου στην επεισοδιακή Γ.Σ. της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου ήταν… λάβρος!

Αίσθηση και αρκετά σχόλια προκάλεσε η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ μια αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, σχολιάζοντας: «Φέτος είχαμε άλλο τρελό, μόνο 300 άτομα σε τελικό με τρόφιμους φυλακών. Γιατί δεν κάνατε τον τελικό στο προαύλιο του Κορυδαλλού»;

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίφημη διαρροή συνομιλιών που αποτελεί υλικό δικογραφίας, ρωτώντας: «Πως γίνεται τόσες κασέτες να είναι σε ένα κανάλι»; Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, τον οποίο χαρακτήρισε «αρχιδιαιτητή» (!), ενώ κατέληξε: «Τώρα πλέον είναι είδηση όταν ένα ματς δεν είναι στημένο. Όπως το πάμε θα σκοτωθούν άνθρωποι»!

Η ομιλία του Νίκου Τζώρτζογλου:

«Εναρμονιστήκαμε εμείς με το καταστατικό της FIFA, εναρμονίστηκαν κι αυτοί με εμάς. Ζούμε σε μία πολύ όμορφή χώρα, αλλά σε ένα άθλιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αμφιβάλλω αν αυτό το πράγμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνει και σε άλλες υπανάπτυκες χώρες. Φανταστείτε τι θα γίνει τον Οκτώβριο που θα έχουμε τις εκλογές της ΕΠΟ. Θα έχουμε νεκρούς και τραυματίες. Ολοι εμείς δημιουργήσαμε αυτές τις συνθήκες. Ο κ. Γκιρτζίκης από εσάς βγήκε, εσείς τον εκλέξατε. Μόνο εγώ δεν τον ψήφισα. Αυτές οι διαιτησίες-σφαγές του Δράμαλη κάθε Κυριακή μόνο τώρα έγιναν. Θυμάστε τι συνέβη στον τελικό του Ατρομήτου με την ΑΕΚ; Φέτος είχαμε άλλο τρελό, μόνο 300 άτομα σε τελικό με τρόφιμους φυλακών. Γιατί δεν κάνατε τον τελικό στο προαύλιο του Κορυδαλλού; Όπως το πάει ο κ. Κοντονής του χρόνου θα γίνει τελικός χωρίς ποδοσφαιριστές. Το έχει παρακάνει ο κ. Κοντονής, αρχιδιαιτητής έχει γίνει. Πρόεδρος αδειοδοτήσεων, πρόεδρος εφέσεων. Πολύ πιθανό και επόμενος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Εμείς του δώσαμε την δυνατότητα να γίνει έτσι. Είμαστε ένα μπακάλικο, σούπερ μάρκετ που αντί για φακές κάποιοι αγοράζουν συνειδήσεις.

Στη διαιτησία, ξαναλέω, τι λειτουργεί; Για τον ερασιτέχνη παράγοντα δεν υπάρχει καμία προσοχή Δεν έχουν πάρει εδώ και 7 χρόνια ένα ευρώ. Μιλάμε για το πρόβλημα των τεσσάρων μεγάλων. Εμείς θα πρέπει να πηγαίνουμε εκεί που μας καλούν. Έχουμε 180 ψήφους και πάμε στους τέσσερις μόνο. Έχουμε πρόβλημα αλλά έχουμε και λύση που είναι η ψήφος μου. Και σε αυτή την διοίκηση υπάρχουν άτομα. Και το 2004 που πήραμε το Euro κάποια από αυτά τα πρόσωπα ήταν στην διοίκηση. Φταίνε οι αρχές. Έχω πει τόσες φορές να βρούμε όλοι μαζί κοινές λύσεις αλλά πάντα κάποιος την κοπανάει. Θα την κάνω ξανά όμως την προσπάθεια μου. Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε πρωτάθλημα θα αρχίσει αλλά θα χυθεί πολύ αίμα.

Το αυτοκίνητο είναι ένα σαραβαλάκι. Αυτό το κόκκινο αυτοκινητάκι κάποιοι θέλουν να το βάψουν μαύρο κίτρινο πράσινο. Ε λοιπόν όχι εγώ το θέλω μπλε αυτό το αυτοκινητάκι. Αυτό το κάρο που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αλλάξει, όχι να βαφτεί άλλο χρώμα. Θέλει επισκευή και μετά πέταμα. Αν πάει έτσι θα βρωμίσει τη χωματερή. Με καινούρια ανταλλακτικά πρέπει να φτιαχτεί καινούργιο αυτοκινητάκι. Όχι με φαντάσματα του παρελθόντος. Όχι με μπράβους. Εγώ ντρέπομαι για το πως έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Τώρα πλέον είναι είδηση όταν ένα ματς δεν είναι στημένο. Όπως το πάμε θα σκοτωθούν άνθρωποι. Όλοι λέτε «πάρε με στο σταθερό». Όλες οι εταιρίες κινητής πάνε για κλείσιμο γιατί όλοι φοβάστε μην πάτε στο γραφείο αυτού του περίεργου. Πως γίνεται τόσες κασέτες να είναι σε ένα κανάλι; Μπαίνω και σε κάτι που πρέπει να γίνει. Θα ήθελα να δείτε για την ιστορία της Γ’ Εθνικής να γίνει από φέτος. Δεν είναι δυνατόν να συντηρηθούν αλλιώς».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics