Breaking News
03 Ιουλίου 2016

Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν στην Αγγλία πως ήρθε ο αποκλεισμός και σε αυτό το EURO, ωστόσο ψάχνοντας τα αίτια της νέας αποτυχίας, βρίσκουν… λαυράκια και «πιπεράτες» ειδήσεις. Όπως για παράδειγμα τα μηνύματα που αντάλλαζε ο Κάιλ Γουόκερ με μοντέλο του Playboy, που… τυχαίνει να έχει σχέση και με τον συμπαίκτη του Νάθανιελ Κλάιν!

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «Sun», η οποία αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ, πως ο άσος της Αγγλίας πριν από την πρεμιέρα του EURO κόντρα στην Ρωσία, αντί να σκέφτεται το παιχνίδι, έστελνε SmS στην Κάρλα Χάουι και της εκμυστηρευόταν πόσο πολύ θα ήθελε να βρίσκεται μαζί της στην Ίμπιζα!!

Η εφημερίδα δεν ισχυρίζεται πως… τρέχει κάτι μεταξύ τους, ωστόσο αφήνει υπονοούμενα για την σχέση τους, ενώ τονίζει πως οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες είχαν βγει μαζί με τον Κλάιν!!

Η όμορφη και πληθωρική Κάρλα πάντως έχει μία «λατρεία» με το ποδόσφαιρο, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση με αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Άσλεϊ Κόουλ, ο Πατρίς Εβρά, ο Λουκ Σο, ο Τζακ Γουίλσιρ, ο Κουαδράδο και ο Σαμάκ.

πηγή: sigmalive.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics