Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός 


Με την επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, φαίνεται να ολοκληρώνετε κάποια θέματα ή να κλείνετε κύκλους, καθώς γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, ενώ κάνετε κι απολογισμούς. Καθώς συμμετέχει ο παραπλανητικός Ποσειδώνας, θα πρέπει να προσέξετε τις αυταπάτες και την ψυχολογική σύγχυση. Είναι μια πολύ καλλιτεχνική και πνευματική πανσέληνος ωστόσο.

Ταύρος
Ονειρεύεστε το μάλλον και κάνετε σχέδια αυτές τις μέρες με την επιρροή της πανσελήνου, που κορυφώνεται σήμερα. Επίσης η επιρροή της φέρνει κινητικότητα σε θέματα φιλίας και δικτύωσης, ασχολείστε περισσότερο με τις παρέες σας, με ομάδες, συλλόγους, κόμματα και με το διαδίκτυο. Δεν λείπουν μπερδέματα και ψέματα, όπως και ουτοπικά σχέδια.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σας τονίζει η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, και είναι μέρες που παρουσιάζεται μια κινητικότητα. Η εμπλοκή όμως του παραπλανητικού Ποσειδώνα, εφιστά τη προσοχή σε υποσχέσεις, μπερδέματα κι εξαπατήσεις. Δεν λείπει η θολούρα, η σύγχυση και οι τάσεις φυγής – πιθανόν να θέλετε να ξεφύγετε από υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης/σπουδών, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό, φιλοσοφίας και συγγραφής δίνει κυρίως η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα. Αρκετά ρομαντική αλλά και πνευματική η επιρροή της, αυξάνει τη φαντασία. Προσέξτε όμως τα ψέματα, τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα στους παραπάνω τομείς – είναι θολό το τοπίο.

Λέων
Μια αρκετά ερωτική πανσέληνος κορυφώνεται σήμερα, δίνει την ευκαιρία για υπερβατικές στιγμές με το ταίρι σας. Επίσης έμφαση δίνει αυτές τις μέρες σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφορία, διατροφή, χορηγίες κλπ, ενώ η εμπλοκή του Ποσειδώνα στην επιρροή της εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις και υποσχέσεις.

Παρθένος
Κοινωνική η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, δίνει αυτές τις μέρες ευκαιρίες για γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ η σύνοδός της με τον ονειρικό Ποσειδώνα, προσφέρει ρομαντικές στιγμές έρωτα και τέχνης. Προσέξτε όμως την εξιδανίκευση, τη παραπλάνηση και τα ψέματα σε σχέσεις και συνεργασίες – κάτι μάλλον δεν βλέπετε καθαρά.

Ζυγός
Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πανσελήνου, η οποία τονίζει κυρίως θέματα εργασίας και υγείας ή διατροφής. Λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα στην επιρροή της, είναι πιθανό αυτές τις μέρες να υπάρχει μια σύγχυση ή εξαπατήσεις στους παραπάνω τομείς, και στη καθημερινότητά σας γενικά, ενώ το πρόγραμμά σας είναι μπερδεμένο. Έμφαση και στα κατοικίδια.

Σκορπιός
Αρκετά ρομαντική αυτή η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει ονειρικές στιγμές στα αισθηματικά και ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ αλλά και ευκαιρίες για εκδρομές και φυγή απ’ τα καθημερινά. Προσέξτε όμως τα ψέματα, τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και με τα παιδιά αλλά και σε θέματα επιχειρηματικά.

Τοξότης
Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της πανσελήνου, η οποία δίνει έμφαση αυτές τις μέρες κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Λόγω της συνόδου της πανσελήνου με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή σε μπερδέματα κι εξαπατήσεις, όπως και στη συναισθηματική σύγχυση. Τάσεις φυγής, ίσως και κάποιες απογοητεύσεις. Χρειάζονται κάποιες θυσίες.

Αιγόκερως
Σας μπερδεύει νοητικά αυτές τις μέρες η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, και χρειάζεται μια προσοχή σε παραπλανητικές συζητήσεις, σε ψέματα, και σε εξαπατήσεις σε συμφωνίες, καθώς συμμετέχει ο απατηλός Ποσειδώνας στην επιρροή. Δίνει όμως την ευκαιρία για ρομαντικές βόλτες, ταξιδάκια και ωραίες συζητήσεις που σας κάνουν να ξεφεύγετε από πιέσεις.

Υδροχόος
Είναι μέρες με κινητικότητα σε θέματα οικονομικά, σε αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές, με την επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, όμως λόγω της εμπλοκής του παραπλανητικού Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχετε εξαπατήσεις, υπεκφυγές, “διαρροές”, μπερδέματα και υποσχέσεις. Δίνει όμως και την ευκαιρία για στιγμές απόλαυσης και φυγής.

Ιχθύες
Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα, η επιρροή της οποίας σάς ωθεί αυτές τις μέρες σε ξεκινήματα, αποφάσεις, δράσεις, πρωτοβουλίες. Όχι χωρίς σύγχυση ωστόσο, καθώς παίρνει μέρος και ο παραπλανητικός Ποσειδώνας, οπότε δημιουργείται αρκετή θολούρα. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυταπάτες, και να μην παρασυρθείτε σε ακατάλληλες για εσάς κατευθύνεις.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics