Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2017


Κριός


Ξεκινάει ήσυχα και με τάσεις φυγής ή με υπνηλία η μέρα, λόγω της Σελήνης απ’ τους φευγάτους Ιχθύς. Ίσως κλείνετε κάποια θέματα. Το μεσημέρι όμως που μπαίνει στο ζώδιό σας, ανακτάτε τη ζωηράδα και την όρεξή σας, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι αρκετά δραστήρια, με πιθανά και κάποια ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες.

Ταύρος
Το πρωί είναι πιθανό ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με τη δικτύωση, με ομαδικές δραστηριότητες και με τους φίλους σας, ενώ ίσως δείτε κάποιους γνωστούς – ξεκινά κοινωνικά η μέρα. Απ’ το μεσημέρι όμως, η Σελήνη περνά στον τελευταίο σας οίκο και σας βάζει σε διάθεση απόσυρσης και φυγής. Ίσως κλείσετε ορισμένα ζητήματα ή κύκλους.

Δίδυμοι
Με την εστίαση της προσοχής στα επαγγελματικά ξεκινά η μέρα, ενώ ασχολείστε περισσότερο και με το πώς θα φανείτε κοινωνικά κι επαγγελματικά. Πιθανές αυξημένες υποχρεώσεις. Το μεσημέρι αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και για την υπόλοιπη μέρα η εστίαση της προσοχής θα μεταφερθεί στους φίλους, σε ομάδες, συλλόγους, αλλά και στη διαδικτυακή σας ζωή.

Καρκίνος
Άνετα και χωρίς πιέσεις ξεκινά η μέρα, ενώ ίσως ασχοληθείτε με θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Απ’ το μεσημέρι η εστίαση της προσοχής θα μεταφερθεί στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Ίσως παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις. Μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα.

Λέων
Κυρίως με θέματα οικονομικά ασχολείστε το πρωί, ενώ η διάθεση είναι κάπως πιο εσωστρεφής. Το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και αυξάνει την εξωστρέφεια αλλά και τη ζωτικότητα και την αισιοδοξία σας, ενώ η εστίαση της προσοχής μεταφέρεται για την υπόλοιπη μέρα κυρίως σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών, συγγραφής, μελέτης, πνευματικότητας.

Παρθένος
Κοινωνικά και αρμονικά ξεκινά η μέρα, με διάφορες συναντήσεις πιθανές, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο και τους άλλους γενικά. Απ’ το μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, είναι πιθανό να “κλειστείτε” λίγο ψυχολογικά, ενώ αναμένεται ν’ ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα οικονομικά αλλά και με θέματα έρευνας και ψυχολογίας. Ερωτική η διάθεση.

Ζυγός
Τακτοποιείτε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες το πρωί, ενώ ίσως ασχοληθείτε και με ζητήματα υγείας και διατροφής. Απ’ τη μεσημέρι που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, η εστίαση της προσοχής σας περνά στις σχέσεις και τις συνεργασίες, και η υπόλοιπη μέρα αναμένεται κοινωνική, με πιθανές διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες. Ενασχόληση και με ομορφιά, μόδα.

Σκορπιός
Η μέρα ξεκινά σχετικά ανέμελα, ίσως κιόλας μέχρι το μεσημέρι να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Κατόπιν θα γίνετε πιο παραγωγικοί, ίσως σας βγει μια μανία καθαριότητας και τακτοποίησης, ενώ ασχολείστε και με διάφορες λεπτομέρειες του νοικοκυριού και της ζωής σας. Ενασχόληση και με υγεία και διατροφή.

Τοξότης
Με θέματα οικογενειακά, σπιτιού ή ακινήτων φαίνεται να ασχολείστε μέχρι το μεσημέρι, ενώ είναι ώρες λίγο πιο εσωστρεφείς. Κατόπιν όμως που η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, γίνεστε πιο δραστήριοι κι εξωστρεφείς, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για ωραίες δραστηριότητες, παιχνίδι, διασκέδαση, φλερτ και δημιουργία. Έμφαση επίσης στα παιδιά.

Αιγόκερως
Επικοινωνιακά ξεκινά η μέρα, με διάφορες επαφές και συζητήσεις, αλλά και με μετακινήσεις, μέχρι το μεσημέρι. Διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη, και για την υπόλοιπη μέρα θα δώσει έμφαση στο σπίτι, σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτων, ενώ βγαίνει και ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια. Αυξημένη νοσταλγικότητα.

Υδροχόος
Με ψώνια, πληρωμές ή με ενασχόληση με θέματα οικονομικά ξεκινά η μέρα, ενώ είναι σχετικά πιο ήρεμες οι ώρες μέχρι το μεσημέρι. Κατόπιν αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και θα σας κάνει πιο ζωηρούς κι επικοινωνιακούς, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις, πληροφόρηση, μαθήματα, διάβασμα, γράψιμο. Μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια.

Ιχθύες
Το ζώδιό σας διατρέχει μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη και θα είναι ώρες δραστήριες κι εξωστρεφείς, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Κατόπιν θ’ αλλάξει ζώδιο, και η υπόλοιπη μέρα θα είναι ήρεμη, και με ευκαιρίες να απολαύσετε το καλό φαγητό, τις αισθήσεις ή τη φύση, ενώ ίσως ασχοληθείτε και με θέματα οικονομικά.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics