Breaking News
11 Μαΐου 2024

Χρυσό μετάλλιο για την Γκέντζου στο Ευρωπαϊκό Παρά-Ταεκβοντό του Βελιγραδίου



Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Χριστίνα Γκέντζου, η οποία αγωνίστηκε σήμερα, Σάββατο (11/5), στην κατηγορία Κ44 στα -65κ., στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά Ταεκβοντό, που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι.
Στην πρώτη της εμφάνιση στη διοργάνωση η Ελληνίδα αθλήτρια κατάφερε και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της σημαντικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, επικρατώντας μεγάλων αντιπάλων του αθλήματος, όπως της Γαλλίδας Ντελικά Ντιαλό, που έμεινε στη 2η θέση, αλλά και την Ρωσίδα Ελένα Σαβίνσκαγια και την Πολωνή Πατρίτσια Ζέβαρ, που «μοιράστηκαν» το χάλκινο μετάλλιο.

Τις δύο αθλήτριες συνοδεύουν ο προπονητής Βασίλης Ζήκος και η trainer Ευαγγελία Βαγγέλογλου. Το μετάλλιο αυτό έφερε τη χώρα μας στην 4η θέση στον πίνακα των μεταλλίων, μαζί με το Αζερμπαϊτζάν και την Ταϊλάνδη.

Την Κυριακή (12/5) αγωνίζεται η Ελένη Παπασταματοπούλου στην ίδια κατηγορία Κ44 στα +65κ. Η Παπασταματοπούλου έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού, από τη συμμετοχή της στο European Qualification Tournament.

sdna.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 11 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ ηττήθηκε σήμερα από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 3-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics