Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2021

Με την παρουσία 250 φιλάθλων στις κερκίδες του Fiserv Forum οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν εντός έδρας με 124-113 από τους Τορόντο Ράπτορς γνωρίζοντας την τέταρτη συνεχόμενη ήττα τους. Κι αυτό, παρά την καταπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δεν είχε καμία βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

 

Ο "Greek Freak" έπαιξε 37 λεπτά και είχε 34 πόντους (9/16 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 10/14 βολές), 10 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 5 λάθη.

Οι Μπακς θα εφαρμόσουν σταδιακή επιστροφή κόσμου και στους επόμενους τρεις αγώνες δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οικογένειες παικτών και προσκεκλημένοι. Μετά τα 250 άτομα στην ήττα από το Τορόντο, θα ακολουθήσουν 500 την Πέμπτη (και πάλι με Ράπτορς) και 750 την Παρασκευή απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Η επιστροφή του κοινού θα συνεχιστεί την Κυριακή, όταν περίπου 1.800 φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση στον αγώνα με τους Σακράμεντο Κινγκς.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, το Τμήμα Υγείας του Μιλγουόκι θα επανεκτιμήσει το σχέδιο για πιθανή αύξηση της χωρητικότητας στο 25% για το δεύτερο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στο πλευρό της Μαρίας Μπελιμπασάκη οι συναθλητές της

Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ: Μεγάλη νίκη οι Νετς, τέταρτη σερί ήττα για Μπακς

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics