Breaking News
07 Ιουλίου 2019

Με επιτυχία οργανωτική και αγωνιστική ολοκληρώθηκε το όπεν Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων Radial της Ολυμπιακής Κατηγορίας Laser το οποίο διοργάνωσε ο ΝΟ Καλαμακίου μαζί με την ΕΙΟ στον Άλιμο.

 

Στα αγόρια διεξήχθησαν εννέα κούρσες. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σοφιάν Καρίμ (Γαλλία) με 49 β.π., με δεύτερο Τζορντί Ντουράν Λαντό (Ισπανία), ο οποίος είναι πρώτος στους -17 ετών, με 63 β.π. Στην τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Πρζεμισλόου Κακόβσκι από την Πολωνία (2ος -17 ετών) με 65 β.π.

Ο Ιάσων Κεφαλλωνίτης ήρθε 4ος στους -17 ετών και 15ος στη γενική κατάταξη (114 β.π.).

Στα κορίτσια, η τελευταία ιστιοδρομία στοίχισε το χρυσό μετάλλιο στη Μαριλένα Μακρή. Η πρωταθλήτρια από την Κύπρο ήταν σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην πρώτη θέση αλλά στη 10η ιστιοδρομία ήρθε 31η και βρέθηκε στην 4η θέση με 66 β.π.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άνα Μονκάτα (Ισπανία) με 37 β.π., το ασημένιο η Ελίν Βερστραϊλεν (Βέλγιο) με 43 β.π. και το χάλκινο η Ροσίν Μπαουντίτ (Σουηδία) με 48 β.π. Από ελληνικής πλευράς το καλύτερο πλασάρισμα έφερε η Μελίνα Γκάρη (24η με 176 β.π.).
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics