Breaking News
02 Νοεμβρίου 2020

Σε οικογενειακή υπόθεση μετετράπη η διοργάνωση


Χθες, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Πρωταθλήματος Αμαξοδήγησης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Μάλιστα, το τρόπαιο του νικητή σήκωσαν για άλλη μια φορά οι πατέρας και υιός Ζαμπούρης.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, αλλά και της έξαρσης κρουσμάτων, η Ελληνική
Ομοσπονδία Ιππασίας έφερε σε πέρας με επιτυχία την πιο σημαντική οργάνωση για το άθλημα της αμαξοδήγησης μέσα στο 2020, τηρώντας όλα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και χωρίς την παρουσία θεατών.

Αναλυτικότερα:

Στη μονή ζεύξη ο Αναστάσης Ζαμπούρης του ΙΟΚΙΛ (Κιλκίς) με τον Floris αναδείχθηκε ξανά μετά το 2018 Πρωταθλητής συγκεντρώνοντας τους λιγότερους βαθμούς ποινής, 50,20, στα δύο αγωνίσματα, δεξιοτεχνία και μαραθώνιο. Τις θέσεις «2» και «3» κατέλαβαν οι Γιώργος Ζαβερδινός και Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι ανήκιυν στον ΙΟΜ (Μεσογείων).

Στη διπλή ζεύξη, πρωταθλητής και πάλι μετά το 2018 αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Ζαμπούρης του ΙΟΚΙΛ (Κιλκίς) με τον Hilbert και τον Habrino συγκεντρώνονταςεπίσης τους λιγότερους βαθμούς, 47,80, από τα δύο αγωνίσματα. Ακολούθησαν οι Γιώργος Κουλουράς ΙΠΠΟΚ (Καλαμάτας) και Γιάννης Γκούμας ΙΟΜ (Μεσογείων).
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics