Breaking News
02 Νοεμβρίου 2020

125 ιστιοπλόοι έχουν πάρει μέρος στη διοργάνωση


Σήμερα, 2/11, ολοκληρώνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist, το οποίο λαμβάνει χώρα στη Χαλκίδα και διοργανώνει ο τοπικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος.

Τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο της επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΓΓΑ, οι 125 ιστιοπλόοι που συμμετάσχουν στο τουρνουά υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό.

Στα αγωνιστικά νέα, στην κατηγορία των αγοριών στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας με 17 βαθμούς. Ακολουθούν οι Α. Πιπεράκης του Ν.Ο. Λαγονησίου με 19 βαθμούς και Μ. Βομβύλας του Α.Ν.Ο.Γλυφάδας με 43 βαθμούς. Εδώ, το τέλος της διοργάνωσης, αναμένεται να είναι δραματικό καθώς η νίκη θα κριθεί στο… νήμα. Βέβαια, είναι ευκόλως εννοούμενο πως το πάνω χέρι στην κατάκτηση της πρώτης θέσης το έχει ο παίκτης της Γλυφάδας.

Στην κατηγορία των κοριτσιών τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για την πρωτιά. Στη πρώτη είναι η Ε. Α. Γουίντερς του Ν.Ο.Κατοίκων Βουλιαγμένης με 11 βαθμούς, με την αδελφή της Α. Ι. Γουίντερς να την ακολουθεί με 26 βαθμούς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η η Ι. Κερκέζου του Ν.Ο. Καλαμακίου με 34 βαθμούς.

Sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics