Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2022

Κι άλλα ευχάριστα νέα τις τελευταίες ημέρες από Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι αγωνίζονται σε κορυφαία διασυλλογικά πρωταθλήματα στο εξωτερικό και δείχνουν την αξία τους.

Μέσα στον Φεβρουάριο η Κατερίνα Τόλιου σημείωσε στην Ισπανία τις πρώτες νίκες της με τη Ρέους, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος προχώρησε θετικά με τη Ρέκορντ κι έφτασε να είναι αυτή τη στιγμή στην 4η θέση του πίνακα με τους πιο αποτελεσματικούς αθλητές στη Σούπερ κατηγορία της Σουηδίας, όσον αφορά στη διαφορά ανάμεσα σε νίκες και ήττες. Στην 1η εθνική κατηγορία της Ισπανίας απομένει ένα ματς για να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων και να πάρουν σειρά τα πλέι οφ. Στη Σουηδία είναι να γίνουν τέσσερις αγωνιστικές ακόμη με την ομάδα του αριστερόχειρα πρωταθλητή μας να έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της.

Στη Σούπερ κατηγορία γυναικών της Ισπανίας η Ρέους είναι στο 2ο γκρουπ κι έχουν γίνει εννέα αγωνιστικές. Το τελευταίο ματς διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου και με την καθοριστική βοήθεια της πρωταθλήτριας Ελλάδας η ομάδα νίκησε εντός έδρας με 4-0 την Μπούργος. Η Τόλιου νίκησε τη Μαρία Κάσας με 3-0 σετ και στο 4ο στη σειρά ματς επικράτησε και στο διπλό με συμπαίκτρια τη Τζέσικα Γιαμάντα.

Μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του γκρουπ η Ρέους βρίσκεται στην 3η θέση με 8 βαθμούς μαζί με τη Λέκα Ένεα. Η Τόλιου παραμένει για προπονήσεις στη χώρα της ιβηρικής και θα πάρει μέρος και στη 10η αγωνιστική το προσεχές Σάββατο. Έχοντας κάνει συμφωνία να παίξει σε λίγα ματς θα συνεννοηθεί εκ νέου στη συνέχεια με την ομάδα για τα πλέι οφ.

Στην κορυφαία κατηγορία ανδρών της Σουηδίας η ΒΤΚ Ρέκορντ έδωσε στη 1 Φεβρουαρίου το ματς της 10ης αγωνιστικής κι έχει την επόμενη υποχρέωση την προσεχή Τρίτη. Νίκησε εντός έδρας την ουραγό Φάλκενμπεργκ με 4-0 σετ κι έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή, αφού είναι έχει διαφορά ασφαλείας από την τελευταία θέση, που οδηγεί στον υποβιβασμό. Η Ρέκορντ είναι 7η και προτελευταία με 8 βαθμούς έναν πίσω από τη Σέβλινγκε και οκτώ μπροστά από τη Φάλκενμπεργκ. Ο Κ. Κωνσταντινόπουλος απέδωσε εξαιρετικά απέναντι στον Αλεξάντερ Φρανζέν, έναν πολύ καλό Σουηδό αθλητή και με σκορ 3-0 σετ πέτυχε τη 12η νίκη του στην πρώτη χρονιά του στη λίγκα. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα τον φέρνει ψηλά στον πίνακα των πιο παραγωγικών παικτών του πρωταθλήματος, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πουλ. Μπορεί η ομάδα του να είναι χαμηλά στη βαθμολογία, εκείνος όμως με απολογισμό 12 νίκες και 6 ήττες είναι 4ος στη σχετική ατομική λίστα με συντελεστή +6. Τον ίδιο συντελεστή ανάμεσα σε νίκες και ήττες παρουσιάζουν ο Γάλλος συμπαίκτης του Αλέξις Λεμπρούν, που είναι στο 6-0, ο Βέλγος Γιανίκ Βόστες της Σέβλινγκε, που βρίσκεται στο 9-3 και ο Χάραλντ Άντερσον της Σπαρβάγκεν, ο οποίος έχει 13-7. Μακράν πρώτος σε αυτόν τον πίνακα είναι ο Σουηδός δευτεραθλητής κόσμου του απλού ανδρών Τρουλς Μέρεγκαρντ, ο οποίος έχει μόνο νίκες σε 19 ματς (αγωνίζεται στην Έσλοβ).
Διαβάστε επίσης:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics