Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2022

Like father like son και ο Γιοχάνες Στρολτς, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αλπικό σύνθετο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, 34 χρόνια μετά από τον πατέρα του, Χούμπερτ Στρολτς!

 

 Ο 29χρονος Αυστριακός Ολυμπιονίκης, που συνέχισε την οικογενειακή παράδοση με χρόνο 2:31:43 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, τον Νορβηγό, Αλεξάντερ Ααμντοτ Κίλντε. Ενώ το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησε ο Καναδός, Τζέιμς Κρόφορντ.

 Ο Γιοχάνες Στρόλτς έγραψε ιστορία στο αλπικό σκι, καθώς πριν από 34 χρόνια, στην κορυφαία διοργάνωση, που διεξήχθη στο Κάλγκαρι το 1988 ο πατέρας του, Χούμπερτ Στρολτς, στέφθηκε Ολυμπιονίκης στο ίδιο αγώνισμα με τον Γιοχάνες να βαδίζει στα χνάρια του!
Onsports.gr

Πρώτες νίκες της Τόλιου στην Ισπανία, πολύ ψηλά στην ατομική στατιστική στη Σουηδία ο Κ. Κωνσταντινόπουλος

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics