Breaking News
03 Ιουνίου 2022

Όλα όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του NBA.

 

Συναρπαστική ήταν η πρώτη μάχη των φετινών τελικών του NBA ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Μπόστον Σέλτικς που έκαναν το break με μια μυθική ανατροπή.

Η ομάδα από την Βοστώνη κατάφερε να κάνει το 1-0 στη σειρά, επικρατώντας με 120-108 παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με 15 πόντους, μια διαφορά που κάλυψαν με κρεσέντο τριπόντων στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Με σύμμαχο την σκληρή άμυνα, τον Αλ Χόρφορντ (26π., 6ρ., 3ασ.), αλλά και τον Ντέρικ Ουάιτ (21π., 5/8 τρ.) οι Κέλτες έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη που τους δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα ενόψει της συνέχειας.

Από την πλευρά τους, οι πιο έμπειροι σε τελικούς τα τελευταία χρόνια, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατάφεραν να μπούνε δυνατά στην αναμέτρηση και να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό.

Ο Στεφ Κάρι ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, με τον σταρ των Καλιφορνέζων να σημειώνει απίστευτα τρίποντα και να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 34 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό για τους Γουόριορς.

Δείτε τα highlights του πρώτου τελικού του NBA:
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 03/06/2022 [vid]

 

 

 

 

 

Κομβικός ο ρόλος που έχει ο Νίκος Νιόπλιας στην υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Λάμπρου στον ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics