Breaking News
04 Ιουνίου 2022

Ποδαρικό με ήττα έκαναν οι Εθνικές Ανδρών και Γυναικών 3×3 στην προκριματική φάση του Europe Cup που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ.


KTEO Κρήτης
Οι Άνδρες (με τον Νίκο Χουχούμη του ΑΟΚ Χανιά στη σύνθεσή τους) ηττήθηκαν 21-18 μετά από πολύ καλά παιχνίδια, τόσο από τη Γαλλία, όσο και από την Ουκρανία.

Οι Γυναίκες έχασαν τον πρώτο αγώνα από την Πορτογαλία, η οποία ήταν ιδιαίτερα εύστοχη στα σουτ τριών πόντων, με 21-9. Το απόγευμα αντιμετώπισαν την Ολλανδία και “ζευγάρωσαν” τις ήττες τους.

Τα αποτελέσματα των Ελληνικών ομάδων
Άνδρες
Γαλλία – Ελλάδα 21-18
Ουκρανία – Ελλάδα 21-18

Γυναίκες
Ελλάδα – Πορτογαλία 9-21
Ολλανδία – Ελλάδα 15-8

 

Σάββατο 4 Ιουνίου
Προημιτελικοί / Ημιτελικοί / Τελικοί

ΣΥΣΤΗΜΑ
Τον πρώτο γύρο, θα ακολουθήσουν οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί. Στους Άνδρες και στις Γυναίκες οι νικητές των ημιτελικών παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση του Europe Cup.

Στις Γυναίκες οι ηττημένοι των ημιτελικών θα δώσουν έναν αγώνα μεταξύ τους και ο νικητής παίρνει ένα ακόμη εισιτήριο για την τελική φάση.

Η καλύτερη τρίτη ομάδα στους Άνδρες και η καλύτερη τέταρτη στις γυναίκες (συνολικά από τους προκριματικούς Ρουμανίας και Ισραήλ) θα κερδίσει κι αυτή μια θέση στην τελική φάση που φιλοξενηθεί στο Γκρατζ της Αυστρίας (09-11/09).

Διαβάστε επίσης

NBA Αποτελέσματα

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 03/06/2022 [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics