Breaking News
03 Ιανουαρίου 2024

Γρήγορα μετά την αλλαγή του χρόνου έρχεται η έναρξη των YouthEuropean Manolopoulos_service Contender της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για το 2024.

Έχει εκπονηθεί άλλωστε, ένα πολύ μεστό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει τον αριθμό-ρεκόρ των συνολικά 56 τουρνουά (48 WTT Youth Contender και 8 WTT Youth Star Contender). Τα ελληνικά χρώματα μετέχουν στον θεσμό από την πρώτη σεζόν της εμφάνισής του, τον καιρό του κορωνοϊού, τα τελευταία δύο χρόνια αύξησαν κατά πολύ τις συμμετοχές τους και τώρα ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά στα τουρνουά των μικρών ηλικιών για το νέο έτος. Τα δύο πρώτα WTT Youth Contender διεξάγονται τον Ιανουάριο στην Ευρώπη, μάλιστα είναι τετραήμερα, στα οποία παίζουν μαζί αγόρια και κορίτσια. Το εναρκτήριο στο Λιντς της Αυστρίας είναι από τις 11 έως τις 14/01 κι έχουν δηλώσει συμμετοχή οι έφηβοι Αλέξανδρος Μαδέσης (φωτό 1) και Γιώργος Γερακιός της ΑΕΚ. Ακολουθεί η Αττάλεια της Τουρκίας στο διάστημα 16-19/01 και πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι έφηβοι Στάθης Μανωλόπουλος (ΟΕΑ Ρεθύμνου, φωτό 2), Γιώργος Κοσμάς (ΔΑΟ Ταύρου), οι παίδες Κώστας Φάκαρος (Φοίνικας Αγίας Σοφίας Πειραιά), Κωνσταντίνος Τούλιας (ΑΣ Πρόοδος Βουτζά Ραφήνας) και οι νεάνιδες Μαύρα Κοντοπούλου και Άλκηστις Κασίμη (ΠΚΔ Ταύρου).

Η βαθμίδα των Youth Contender αφορά στις ηλικίες από Under 11 έως Under 19. Εκτός από το κλασικό απλό, τα συγκεκριμένα όπεν έχουν ενδιάμεσα και το αγώνισμα του διπλού μικτού (με δύο κατηγορίες, έως 15 κι έως 19 ετών) και τις προσεχείς ημέρες θα οριστικοποιηθούν κι εκεί ελληνικές συμμετοχές.

Στο Youth Contender της Αυστρίας ο Αλέξανδρος Μαδέσης, νούμερο 1 στον ελληνικό πίνακα των εφήβων και ο Γιώργος Γερακιός (Νο 41) θα πάρουν μέρος στην κατηγορία Under 19. Οι αγώνες θα γίνουν στο εξαιρετικό Tips Arena του Linz.

Στο Youth Contender της Τουρκίας ο Στάθης Μανωλόπουλος, νούμερο 4 στο ελληνικό ranking list των εφήβων, θ’ αγωνιστεί στην κατηγορία Under 19. Ο Γιώργος Κοσμάς (Νο 11 στους εφήβους, αλλά και Νο 2 στους παίδες, στον τελευταίο μήνα εμφάνισής του σε αυτή την κατηγορία) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις κατηγορίες Under 17 και Under 19. Ο Κώστας Φάκαρος (Νο 3 στους παίδες) και ο Κωνσταντίνος Τούλιας (Νο 26) θα είναι στις Under 15 και Under 17, ενώ η Μαύρα Κοντοπούλου με την Άλκηστη Κασίμη (Νο 1 και Νο 3 αντίστοιχα στον τελευταίο μήνα εμφάνισής τους στις κορασίδες και Νο 10 και Νο 14 αντίστοιχα στις νεάνιδες) θα μετάσχουν στις κατηγορίες Under17 και Under 19.
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 03/01

 

 

 

 

Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την απόκτηση της Έλενας Χαντζή

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics