Breaking News
02 Νοεμβρίου 2016

Ο Σάββας Παντελίδης υπογράμμισε πως ο Ηρακλής έχει ανάγκη από βαθμούς και συμπλήρωσε πως θα πρέπει οι «κυανόλευκοι» να ξεκινήσουν τις νίκες σύντομα.

Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει τον «Γηραιό» στην επίτευξη των εφετινών του στόχων και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, για τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Αρχικά, ο Παντελίδης δήλωσε μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: «Πρέπει η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει και να έχουμε την απαιτούμενη βαθμολογική συγκομιδή. Πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία των παιδιών. Με τη βοήθεια των παιδιών, της διοίκησης και μακάρι και των φιλάθλων να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε, θα δουλέψουμε μέχρι τη Δευτέρα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics