Breaking News
06 Ιανουαρίου 2017

Νέα πορίσματα ανατρέπουν το σκηνικό για τα όσα συνέβησαν στην καμπίνα του μαύρου τζιπ, μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. 

Μιλώντας στην Espresso ο κ. Φίτσιαλος, γενετιστής – μοριακός βιολόγος τον οποίο οι συγγενείς του 32χρονου τραγουδιστή όρισαν τεχνικό σύμβουλό τους, αναφέρει: 

«Στη θέση του συνοδηγού έχουν γίνει πολλές δειγματοληψίες και σε όλες το μόνο γενετικό υλικό που ανιχνεύεται είναι του Παντελή Παντελίδη και όχι γυναίκας (σ.σ. της Φρόσως Κυριάκου που σύμφωνα με τις καταθέσεις ήταν συνοδηγός), είτε είναι στο παράθυρο – τζάμι, είτε είναι στο κάθισμα, είτε στον υπόλοιπο περιβάλλοντα χώρο. Δεν υπάρχει γενετικό υλικό άλλου προσώπου στη θέση του συνοδηγού! 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics