Breaking News
07 Νοεμβρίου 2016

Νέα επίθεση του Πορτογάλου προς τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 3-1 τη Σουόνσι αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ζοζέ Μουρίνιο να τα βάλει ξανά με τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: “Έχουμε ποδοσφαιριστές με προβλήματα γενικά, αλλά έχουμε επίσης και κάποιους με προβλήματα όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Έχω έναν καλό φίλο, ο οποίος είναι σπουδαίος τενίστας. Ξέρω, λοιπόν, ότι έχει καταφέρει να αγωνιστεί περισσότερες φορές με πόνους, παρά χωρίς πόνους. Όταν μπαίνεις σε έναν αγώνα, πρέπει να τα δίνεις όλα μέχρι το τέλος. Να φτάνεις στα όρια σου. Αυτή είναι η δική μου φιλοσοφία. Εγώ έχω παίκτες που βαριούνται”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics