Breaking News
13 Νοεμβρίου 2016

Σύμφωνα με τους Sunday Times, ο σύνδεσμος των προπονητών στην Αγγλία (LMA) θέλει να ιδρύσει πανεπιστήμιο προπονητικής, με πρύτανη τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον!



Οι ιθύνοντες της LMA (League Managers Association ) είναι προβληματισμένοι από το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χώρας, όταν κρεμάσουν τα παπούτσια τους δεν επιλέγουν να ασχοληθούν με την προπονητική αλλά με τα media, στερώντας από τις ομάδες τις πολύτιμες γνώσεις που έλαβαν κατά την διάρκεια της καριέρας τους.

Έτσι, θέλουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο προπονητικής και ποιος είναι καταλληλότερος για να το επιχειρήσει από τον πιο επιτυχημένο τεχνικό των τελευταίων δεκαετιών;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε προσκαλέσει τον εκτελεστικό διευθυντή της LMA Ρίτσαρντ Μπέβαν στις πρόσφατες διαλέξεις του στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου του παρουσίασε το σχέδιό του για την ίδρυση προπονητικής σχολής υψηλού επιπέδου, το οποίο οι Times αναφέρουν ως «Fergie University».

Το εν λόγω πανεπιστήμιο θα μπορεί να χορηγήσει τίτλους Masters στην προπονητική ποδοσφαίρου, ενώ θα προσφέρει καθοδήγηση στους «φοιτητές» σε όλη την διάρκεια της καριέρας τους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics