Breaking News
13 Νοεμβρίου 2016

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας.

Αναλυτικά: «Σε σχέση με τον αγώνα του Europa League, είχα ένα τράβηγμα στο αριστερό μου πόδι, και έτσι ο προπονητής μου με ξεκούρασε ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα γινόταν την Κυριακή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής στόπερ στο «mountakhab» και πρόσθεσε: «Πήγε πάρα πολύ καλά, τόσο με τον προπονητή όσο και με τους συμπαίκτες μου. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν καλά και οι οπαδοί ήθελαν να με δουν να παίζω. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και περνάω πάρα πολύ καλά με την οικογένειά μου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics