Breaking News
22 Μαρτίου 2018

Τι και αν έλειπε ο περσινός πρωταθλητής της Ε1 Γιάννης Παυλίδης ,τα Γρεβενά δικαίωσαν για ακόμα μια φορά την φήμη τους ως η μητέρα του Enduro στην χώρα μας .

Eκτός από τους Βασίλη Σιαφαρίκα και Χρήστο Παπαθεοδώρου που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο χώρο , με τον Σιαφαρίκα να είναι ο πολυνίκης του ελληνικού πρωταθλήματος ,ήρθε να προστεθεί και ο νεαρός Νίκος Ζέρβας έχοντας στην παρθενική του εμφάνιση μια εκπληκτική επίδοση που τον κατέταξε ανάμεσα στους κορυφαίους αναβάτες του πρώτου διημέρου αγώνα της χρονιάς που διεξαχθεί στην πόλη της Καρδίτσας .
Οι τρεις αναβάτες έδωσαν σκληρές μάχες κάτω από ισχυρούς ανέμους που έπνεαν το Σάββατο , ενώ τα πρώτα περάσματα της Κυριακής έκρυβαν αρκετές παγίδες μετά την βραδινή βροχή . Απολογισμός των τριών αναβατών του Μοτοσυκλετικού Όμιλου Γρεβενών ήταν δυο πρώτες θέσεις στην Ε3 για τον Βασίλη Σιαφαρίκα , δυο δεύτερες για τον Χρήστο Παπαθεοδώρου στην ίδια κατηγορία και δυο νίκες στην Junior για τον νεαρό Νίκος Ζέρβα . Ο Φοίβος Κολιοπάνος που βρίσκετε επίσης στις τάξεις του Μ.Ο.Γ. αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα την πρώτη ημέρα έχοντας σαν αποτέλεσμα ο αναβάτης από την Άρτα να εγκαταλείψει ,ενώ την δεύτερη ημέρα επέστρεψε πιο αποφασισμένος καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στην Ε3 .
Τα αποτελέσματα των τεσσάρων αναβατών έφεραν στην κορυφή τον Μοτοσυκλετικό Όμιλο Γρεβενών στην κατατάξη των σωματείων .

- Βλαχόπουλος Γιώργος -

Δειτε εδω τα αποτελέσματα:
http://www.enduro-fighter.gr/enduro-bpreioy-ellados-2018-1os-guros-karditsa-apotelesmata-3/

http://www.enduro-fighter.gr/panellhnio-prwtathlima-enduro-2018-apotelesmata-kyriakhs/

Επόμενος αγώνας της σειράς του πανελλήνιου πρωταθλήματος είναι στις 21-22 Απριλίου στον Ωρωπό Αττικής.
greveniotis.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics