Breaking News
05 Μαΐου 2018

Ο αναβάτης της Ducati λέει πως κάποια νέα πράγματα που δοκιμάζουν δείχνουν να δουλεύουν και του έχουν δώσει θετική διάθεση για αυτό το Σαββατοκύριακο.

 


Η «δράση» στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία, έχει ήδη ξεκινήσει και ο Χόρχε Λορένθο έχει καλή διάθεση, αφού καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός με τη Ducati του. Μέχρι σήμερα, δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του όμως ίσως έχει έρθει η ώρα που αυτό θα αλλάξει.

«Δοκιμάζουμε νέα πράγματα στη μοτοσυκλέτα, όλα δουλεύουν καλά σήμερα. Έχει γίνει πιο ομοιογενές το γκάζι στις στροφές αλλά και στην επιτάχυνση. Αυτό πάει τη μοτοσυκλέτα μας προς την κατεύθυνση που τη θέλω, γιατί το είχαμε χάσει. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλούς τομείς, όπως η έξοδος από τις στροφές για παράδειγμα. Όλο αυτό με έχει κάνει χαρούμενο» είπε ο Χόρχε Λορένθο.
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics