Breaking News
07 Οκτωβρίου 2018

Δική του και αυτή: Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε τεράστια νίκη (και) στην Ταϊλάνδη, κερδίζοντας πάνω στο νήμα τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο! Πολύ καλός αγώνας μετά από έναν... αιώνα και για τις δύο Yamaha, με τον Βινιάλες 3ο και τον Ρόσι 4ο.

 


Είναι δεδομένο πια- πρέπει να του γίνουν ενδελεχείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν το παιδί είναι πράγματι γήινος. Οι «αποχρώσες» ενδείξεις, πάντως, μαρτυρούν πως ο Μαρκ είναι μάλλον εξωγήινος- ειδικά μετά τα όσα έκανε και σήμερα στην πίστα της Ταϊλάνδης.


Παρά το γεγονός πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει τον τίτλο στο τσεπάκι του και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει, ο Ισπανός έκανε αγώνα αναμονής πίσω από τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο και κατάφερε στην τελευταία, κυριολεκτικά, στροφή με μια εκπληκτική κίνηση να πάρει και αυτή τη νίκη, ανεβάζοντας τη διαφορά του στη βαθμολογία στους 77 βαθμούς. Πλέον, στον επόμενο αγώνα χρειάζεται μόλις την 3η θέση προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον 5ο του τίτλο στη Μεγάλη Κατηγορία σε- κρατηθείτε- 6 χρόνια!

MotoGP™???

@MotoGP
He would not be denied ?@marcmarquez93 fends of the determined Dovi to take the victory ?#ThaiGP ??

10:46 AM - Oct 7, 2018
1,106
673 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Πίσω από τον ασύλληπτο 25χρονο κάτοχο του τίτλου τερμάτισε η μοναδική εργοστασιακή Ducati που «κατέβηκε» σήμερα στην πίστα (ο Χόρχε Λορένθο, θυμίζουμε, μετά την πτώση που είχε στις ελεύθερες δοκιμές δεν αγωνίστηκε σήμερα): ο Αντρέα Ντοβτισιόζο ήρθε δεύτερος, χάνοντας για πρώτη φορά μάχη που κρίνεται την τελευταία στροφή με τον Μαρκ.

Ανέλπιστα καλά ήταν τα νέα για τη Yamaha. Η ιαπωνική εταιρία είδε- σ' ένα σιρκουί που θεωρητικά δεν της ταίριαζε καθόλου- τις δύο μοτοσυκλέτες της να δίνουν μάχη ακόμα και για τη νίκη, με τον Μάβερικ Βινιάλες να τερματίζει εν τέλει 3ος και τον Βαλεντίνο Ρόσι να τον ακολουθεί στην 4η θέση.

Ζαρκό, Ρινς, Κράτσλοου, Μπαουτίστα, Πετρούτσι και Μίλερ συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα ενός «συμπαθητικού» αγώνα, στον οποίον είδαμε τον Ντάνι Πεντρόσα να κάνει ένα από τα σπάνια λάθη του την ώρα που ήταν 5ος και είχε ρυθμό ακόμα και για την καρό σημαία.

Κάπως έτσι, ο Μάρκεθ θριάμβευσε και πάλι, ρίχνοντας εκ νέου στο καναβάτσο τον Ντόβι.

5ος τίτλος στο MotoGP και 7ος συνολικά, μόλις στα 25 του χρόνια.

Χμ...

Είμαστε σίγουροι πως είναι από αυτόν τον δίτροχο πλανήτη;


Βαθμολογία αναβατών

1) Μάρκεθ 271

2) Ντοβιτσιόζο 194

3) Ρόσι 172

4) Βινιάλες 146

5) Λορένθο 130

6) Κράτσλοου 128

7) Πετρούτσι 126

8) Ζαρκό 123

9) Ιανόνε 113

10) Ρινς 102
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics