Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2020

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Προμηθέα (16/02, 17:00) με την αποστολή της Ένωσης να φτάνει στο Ηράκλειο και να γνωρίζει την αποθέωση στο αεροδρόμιο.

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Προμηθέα (16/02, 17:00) με την αποστολή της Ένωσης να φτάνει στο Ηράκλειο και να γνωρίζει την αποθέωση στο αεροδρόμιο.Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι εξ ολοκλήρου στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Προμηθέα. Ο ξεκάθαρος στόχος της Ένωσης είναι η κατάκτηση του τροπαίου, που θα είναι το πέμπτο στην ιστορία της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έφτασε στο Ηράκλειο της Κρήτης το απόγευμα της Πέμπτης. Οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξη τους, καθώς οι φίλοι της Ένωσης που μένουν στο Ηράκλειο περίμεναν την αποστολή για να την εμψυχώσουν και να την... ντοπάρουν, ενώ παράλληλα ζήτησαν και το κύπελλο από τους παίκτες του Παπαθεοδώρου!

Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics