Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2020

Το πρώτο βήμα στη Β’ Φάση έκανε το “Her World, Her Rules” στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Το Ηράκλειο φιλοξένησε το πρόγραμμα που διοργανώνουν η FIBA και η ΕΟΚ. Το πρώτο βήμα στη Β’ Φάση έκανε το “Her World, Her Rules” στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Το Ηράκλειο φιλοξένησε το πρόγραμμα που διοργανώνουν η FIBA και η ΕΟΚ.Συνδιοργανωτές ήταν η ΕΚΑΣΚ, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Α.Ο.Ν.Α. Ηρόδοτος. Συνολικά 175 κορίτσια από το 1ο και 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού (γεν. 2008-09-10-11) πήραν μέρος σε προπονήσεις ήρθαν σε επαφή με το μπάσκετ και το σημαντικότερο διασκέδασαν γνωρίζοντας το άθλημα στο Κ.Γ. Ηροδότου.



ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΟ ΕΟΚ KAI FIBA ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ: Τσαγκρώνης Π. και Ζώης Α.ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Μπακογεώργος Δ.ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Χαρμπαλής Θ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: Καλέντζου Δ., Σωτηρίου Κ., Καλτσίδου Σ., Κλιγκοπούλου Σ.,ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΝΩΣΗΣ: Μαρκάκης Χ.ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Κανάκης Μ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Πραματευτάκη Στ., Δεδελετακη Μ., Πετρακης Μ., Μαλλου Ν., Τσαγκαράκης Β., Σταυρακάκη Δ., Κανιτάκη Αιμ.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics