Breaking News
03 Μαρτίου 2020

Μέσα σε σκηνικό τρομοκρατίας, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (81-78) επί του Παναθηναϊκού με... υπογραφή Μπαρτζώκα κι έμεινε ζωντανός στη μάχη της οκτάδας. MVP η... ανακάλυψη Μακίσικ.


Τα «αιώνια» ντέρμπι δεν είναι πια... καθημερινότητα στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά οι δύο ομάδες φρόντισαν να μας χαρίσουν ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι με συγκινήσεις στην Euroleague, έπειτα από εκείνο του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός τεσσάρων γραμμών στήθηκε ένα σκηνικό που περισσότερο παρέπεμπε σε «ζούγκλα» και δεν είχε σχέση με την, εντός παρκέ, δράση. Παράλληλα, δεν τιμά το μπάσκετ και την διοργάνωση.

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός βγήκε αυτή τη φορά νικητής απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που τέλειωσε το ματς με ένα (!) εύστοχο τρίποντο και ανέβασε το ρεκόρ του στο 12-15 διατηρώντας τις ελπίδες πρόκρισης στην 8άδα. Από την άλλη, το «τριφύλλι» μένει μόνο στην 6η θέση με ρεκόρ 14-13, αλλά... ανησυχεί. Σημαντική διαφορά έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που χτύπησε μια πληρέστερη ομάδα στις τρανταχτές αδυναμίες που εντόπισε.

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ έπαιζε για δεύτερη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά έμοιαζε να... ξέρει από ντέρμπι τελειώνοντας το ματς με 22 πόντους. Καθοριστικός, αν και άστοχος στις βολές, ο Κώστας Παπανικολάου που είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ταϊρίς Ράις μέτρησε 12 πόντους με πολύ άσχημα ποσοστά (0/9 3π.) και κρίσιμα χαμένα σουτ.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
Πλέον, η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται για τις δυο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (5/3) και τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από την Εφές (6/3) στην 28η αγωνιστική.

SDNA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics