Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2021

Στέλιος Ανδρικάκης

Απογοητευτική η πορεία των Λος Άντζελες Λέικερς στο φετινό NBA!

 

Ακόμα μία ήττα έκαναν οι Λος Άντζελες Λέικερς στο NBA, αυτή τη φορά με 108-95 από τους πολύ καλούς, Μέμφις Γκρίζλις.

Οι «Λιμνάνθρωποι» κινήθηκαν ακόμα μία φορά σε πολύ ρηχά… νερά, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να ξεχωρίζει, έχοντας 20 πόντους, με 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

ADVERTISING

Κάποια βοήθεια έδωσε και ο Άντονι Ντέιβις με 22 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ τώρα όπως και ο Καρμέλο Άντονι ήταν λες και δεν μπήκαν ποτέ στον παρκέ, αφού είχαν 9 και 7 πόντους, αντίστοιχα.

Για τους νικητές της βραδιάς τώρα, ο Τζάκσον πήρε την ομάδα στις πλάτες του, σκοράροντας 25 πόντους, ενώ είχε πολύ μεγάλη στήριξη από τον Μπέιν, που σταμάτησε στους 23.

Ακόμα είχαμε τον αγώνα των Γιούτα Τζαζ με τους Σίξερς, με την ομάδα της Γιούτα να κάνει πάρτι και να κερδίζει με 118-96.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έκανε τη διαφορά με 22 πόντους, ωστόσο ο Γκομπέρ ήταν αδιανόητος μέσα στη ρακέτα, έχοντας 17 πόντους και 21 ριμπάουντ, απέναντι μάλιστα τον Τζοέλ Εμπίιντ.

Την ίδια στιγμή ο σέντερ των Σίξερς δεν ήταν τόσο καλό, έχοντας 19 πόντους με 9 ριμπάουντ, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει παραπάνω.

Έτσι και οι εμφανίζεις των Χάρις και Κάρι, που είχαν 17 και 18 πόντους, αντίστοιχα, δεν ανέτρεψαν το βαρύ αποτέλεσμα.

Τέλος, ματσάρα έκανα οι Σαν Αντόνιο Σπερς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς και τους νίκησαν με 123-111.

Ο Γιόκιτς έκανε πάλι τα δικά του, με 22 πόντους, 10 ασίστ και 13 ριμπάουντ, ωστόσο δεν ήταν αρκετός μαζί με τους 25 πόντους του Γκόρντον για να βάλουν σε θέση… οδηγού την ομάδα τους.

Από την άλλη, Γουάιτ και Γουόκερ έκαναν τη διαφορά έχοντας 23 και 21 πόντους, δίνοντας το έναυσμα για μία σπουδαία νίκη.
sportime.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 10/12/2021[vid]

 

 

 

Τρία χρυσά μετάλλια για την Ευρώπη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, 22 στο σύνολο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics