Breaking News
28 Ιουνίου 2022

Καιρός (28/6): Ανέβηκε η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα στη χώρα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ να προβλέπει διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών για όλη την εβδομάδα με τα φαινόμενα όμως να μη λείπουν.

 

Όπως σας γράψαμε και χτες, σήμερα Δευτέρα ανέβηκε το θερμόμετρο καθώς η χώρα μας μπήκε βρίσκεται στο πεδίο υψηλών πιέσεων που έρχεται από τα Βαλκάνια. Ωστόσο ταυτόχρονα η ψυχρή λίμνη που στροβιλίζεται στον Εύξεινο πόντο βάζει την Ελλάδα ανάμεσα στις δύο αυτά παιδία και φέρνει αστάθεια με βροχές σε κάποιες περιοχές.

Αύριο Τρίτη 28/6 ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ωστόσο κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς να σημειωθούν κυρίως στα ορεινά σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία.

Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στη δυτική χώρα και είναι στα 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα επικρατήσουν βοριάδες στα 3 με 5 μποφόρ φτάνοντας στο Αιγαίο μέχρι και τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία μένει ψηλά χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές. Στα κεντρικά ηπειρωτικά οι μέγιστες τιμές θα αγγίξουν τους 37 βαθμούς ενώ στα βόρεια θα φτάσει τους 34 με 35 βαθμούς. Στα νησιά του Αιγαίου θα κυμανθεί στους 30 με 31 βαθμούς.

Καιρός (28/6): Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για την Τρίτη
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κάποιες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 μέχρι 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν κάποιες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες και τοπικοί όμβροι. Το βράδυ τα φαινόμενα εξασθενούν. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί μέχρι 3 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 εώς 33 βαθμούς κελσίου.
Sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Με σύνθημα την φράση «ΟΦΗ για μια ζωή!» και επίσημα η έναρξη της διαδικασίας, έκδοσης της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ

 

 

 

 

 

Στην γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο προπονητής Σταμάτης Μαματζάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics