Breaking News
18 Ιουλίου 2016

Την ώρα που ο Πορτογάλος έβλεπε τον τελικό του Euro

 

 

Θύμα διάρρηξης παραλίγο να πέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, κατά την διάρκεια που ήταν σε εξέλιξη ο τελικός του Euro και τον οποίο παρακολουθούσε στο σπίτι του ο Πορτογάλος τεχνικός. Ένας Ρομά, που προφανώς δεν γνώριζε σε ποιο σπίτι ήταν έτοιμος να εισχωρήσει, αποπειράθηκε να εισέρθει από το υπόγειο, εκεί όπου όμως ήταν η οικειακή βοηθός του τεχνικού της Μάντσεστερ, η οποία και αντιλήφθηκε την παρουσία του κλέφτη.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η προσωπική ασφάλεια του Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσει και να τον κρατήσει μέχρι να φτάσει η αστυνομία. «Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθούσε άφωνος την σκηνή της σύλληψης. Δεν πιστεύω ότι ο διαρρήκτης γνώρισε ότι προσπάθησε να εισβάλλει στην οικία του πιο διάσημου προπονητή του κόσμου», δήλωσε στη Sun αυτόπτης μάρτυρας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics