Breaking News
22 Ιουλίου 2016

Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Αγγλίας είναι ο Σαμ Αλαρντάις, με τον Μουρίνιο και τον Έρικσον να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Άγγλο τεχνικό.

 

«Είναι έτοιμος. Ξέρει να εμψυχώνει την ομάδα και μπορεί να δημιουργήσει ομαδικό πνεύμα», είπε για τον προπονητή της Σάντερλαντ ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια προσέθεσε: «Θα φροντίσω να του παρέχω παίκτες και να είναι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση».

Υπέρ της πρόσληψης του 61χρονου Άγγλου τάχθηκε και ο άλλοτε προπονητής των «τριών λιονταριών», Σβεν Γκόραν Έρικσον: «Αν η αγγλική ομοσπονδία θέλει Άγγλο, τότε αυτός είναι ένας από τις καλές περιπτώσεις», δήλωσε ο Σουηδός.

«Είναι πολύ οργανωμένος. Ξέρει καλά τους παίκτες και θέλει τη δουλειά. Του εύχομαι καλή τύχη», τόνισε στη συνέχεια ο 68χρονος προπονητής της Σαγκάης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics