Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2016

Η διαμάχη ανάμεσα σε Αρσέν Βενγκέρ και Ζοσέ Μουρίνιο αποτυπώθηκε ανάγλυφα στην πρόσφατη συνάντηση των κορυφαίων προπονητών στην έδρα της ΟΥΕΦΑ.

Οι καλύτεροι προπονητές των ευρωπαϊκών ομάδων συγκεντρώνονται κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της σεζόν στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στην Νιόν. Όπως αναφέρει η Marca, η φετινή συνάντηση σημαδεύτηκε από ένα «μικροεπεισόδιο» ανάμεσα στον τεχνικό της Άρσεναλ και αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, όλα ήταν έτοιμα για τον εναρκτήριο λόγο από τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν ο Μουρίνιο μπήκε τελευταίος στην αίθουσα και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι που κάθονταν οι Ζινεντίν Ζιντάν, Αρσέν Βενγκέρ και Ουνάι Έμερι.

Οι θέσεις δεν ήταν προκαθορισμένες, οπότε κάθε προπονητής μπορούσε να καθίσει όπου έβρισκε κενή θέση. Έτσι, ο Μουρίνιο ρώτησε τους τρεις προπονητές αν θα μπορούσε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με αυτούς, για να εισπράξει την παγερή απάντηση του Βενγκέρ: «Όχι, αυτό δεν γίνεται».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αρκετοί παρευρισκόμενοι προπονητές ξέσπασαν σε νευρικό γέλιο, αλλά η ένταση στην ατμόσφαιρα ήταν έκδηλη, με τον Πορτογάλο να κατευθύνεται προς άλλο τραπέζι.

Οι δύο προπονητές έχουν μεγάλο παρελθόν σε μεταξύ τους κόντρες, οι οποίες κορυφώθηκαν το 2014, όταν κόντεψαν να έρθουν στα χέρια σε ματς Τσέλσι - Άρσεναλ, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα ο Μουρίνιο είχε αποκαλέσει τον Βενγκέρ «ειδικό στην αποτυχία».

Επόμενο επεισόδιο στην διαμάχη τους, στις 19 Νοεμβρίου και το ματς Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» για την Πρέμιερ Λιγκ...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics