Breaking News
13 Οκτωβρίου 2017

Έφτασε η ώρα να δούμε και στο χάντμπολ ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier και οι πρωταγωνιστές μιλάνε για τη... μάχη αυτή.

 


Ο αρχηγός της ΑΕΚ και αριστερός ίντερ Παναγιώτης Νικολαϊδης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι ένα παιχνίδι ιστορικό για το χάντμπολ. Το περιμέναμε χρόνια.

Θα κοντραριστούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα νικήσει όποιος αντέξει στην πίεση και όποιος το θέλει περισσότερο. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ο κόσμος.

Είναι διαφήμιση για το άθλημα τέτοιοι αγώνες. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να βγούμε νικητές. Επίσης είναι σημαντικό ότι για πρώτη φορά θα παίξουμε ένα μεγάλο ντέρμπι στην νέα μας έδρα, το ΟΑΚΑ».

Για το αν η ΑΕΚ νιώθει μεγαλύτερη πίεση, επειδή έχει ήδη μία ήττα στο πρωτάθλημα είπε: «Εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά, δεν κοιτάμε πίσω. Μας στεναχώρησε η απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα, αλλά ήταν μία... σφαλιάρα και μας βοήθησε να αφυπνιστούμε ώστε να μην ξαναγίνει».

Ο δεξιός εξτρέμ του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι στιγμής στη σεζόν. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το συγκεκριμένο ντέρμπι. Είναι ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Οι ομάδες διαθέτουν πολύ δυνατά ρόστερ και θα είναι χαρά για οποιοδήποτε φίλαθλο να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Σίγουρα το ματς θα κριθεί στις άμυνες και στο ποιος θα έχει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στις τελευταίες φάσεις. Το ενδεχόμενο νίκης, σαφέστατα θα μας δώσει ένα προβάδισμα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βέβαια όλοι οι τίτλοι κρίνονται πάντα στα πλέι οφ».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics