Breaking News
14 Οκτωβρίου 2017

Προσγειωμένος ο Γιώργος Ζαραβίνας στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ- Ολυμπιακός- Δηλώσεις Γραμματικού, Γεωργιάδη και Καραμπουρνιώτη


Ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις από τους προπονητές και αθλητές στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ΑΕΚ- Ολυμπιακός στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ
Αναλυτικά
«Ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό»
Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης (αθλητής Ολυμπιακού): «Ήταν ένα ιστορικό παιχνίδι για το ελληνικό χάντμπολ ήταν το πρώτο ματς ΑΕΚ- Ολυμπιακού. Ένα παιχνίδι με γερά νεύρα. Όλο το ματς ήταν στο γκολ, στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και έτσι καταφέραμε να πάρουμε μία σπουδαία και ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και βοήθησε πολύ το χάντμπολ που το έδειξε η τηλεόραση. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα. Έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας λόγω της διακοπής. Την ΑΕΚ θα την αντιμετωπίσουμε πολλές φορές μπροστά μας μέσα στη σεζόν».
«Η… μπίλια έκατσε σε αυτούς»
Διονύσης Γεωργιάδης (αθλητής ΑΕΚ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φιλοξενούμενους για την νίκη τους. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα πήγαινε γκολ- γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Όπως είδαμε στα στατιστικά, κάναμε μόλις 4 φάουλ και όταν συμβαίνει αυτό σε ένα ντέρμπι, είναι δύσκολο να διεκδικήσεις θετικό αποτέλεσμα. Μας στεναχωρεί αυτή η ήττα, επειδή ήταν στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, ο οποίος μας στήριξε και τον ευχαριστούμε πολύ. Από εδώ και πέρα δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να βάλουμε τα… κεφάλια μέσα και να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι η… μπίλια σήμερα έκατσε σε αυτούς, θα μπορούσε να κάτσει σε εμάς».
«Το κανονικό πρωτάθλημα αρχίζει τον Μάιο»
Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Ολυμπιακού): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ήταν μια ιστορική στιγμή για το άθλημα. Κάποιοι είναι στεναχωρημένοι, κάποιοι άλλοι είναι πιο χαρούμενοι. Θα σταθώ στην ατμόσφαιρα, δεν… άνοιξε μύτη. Θα συμφωνήσω με τον αθλητή της ΑΕΚ ότι έκατσε σε εμάς η… μπίλια. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες και εμείς όταν περάσαμε με δύο γκολ μπροστά, ήμασταν επιπόλαιοι. Για εμάς είναι απλά μία νίκη. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, θα ενταχθούν και νέα παιδιά σιγά σιγά. Όσοι ξέρουν από πρωταθλητισμό, καταλαβαίνουν ότι το κανονικό πρωτάθλημα αρχίζει τον Μάιο. Μόνο στην ψυχολογία μας μετράει αυτό το αποτέλεσμα. Και η πρώτη αγωνιστική μας έδειξε ότι οι διεκδικητές του τίτλου είναι 5-6 ομάδες. Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι μόνο Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υπάρχουν στο πρωτάθλημα. θέλει μεγάλη προσοχή. Θα ήμασταν βλάκες αν μιλούσαμε για φαβορί από τις 13 Οκτωβρίου. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν χάναμε τα ίδια θα έλεγα, έχουμε ακόμα μπροστά μας 9 μήνες. Είμαστε χαρούμενοι γιατί επειδή είμαστε ένα καινούργιο τμήμα μέσα στον Ολυμπιακό, κάνοντας τέτοιες νίκες, οι φίλαθλοι γνωρίσουν περισσότερο το άθλημα και έρχονται περισσότερο κοντά μας. Θέλουμε να ακολουθήσουμε όλα τα υπόλοιπα τμήματα του ερασιτέχνη, τα οποία κάνουν πρωταθλητισμό και κρατούν ψηλά το όνομα του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε ότι εμείς δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από αυτό. Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα και να δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, άλλες φορές θα χάνουμε, άλλες θα κερδίζουμε. Οι διαφορές είναι μικρές, αυτό που μένει είναι ένα όμορφο παιχνίδι που έδειξε η τηλεόραση και το χάρηκαν όλοι».
«Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρότερα»
Νίκος Γραμματικός (προπονητής ΑΕΚ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Νίκησε δίκαια. Ήταν ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ, όχι καλό ποιοτικά. Από κει και πέρα έχουμε πάρα πολύ δουλειά για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον και ειδικά στα πλέι οφ. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαν να έρθουν και τα τρία αποτελέσματα. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας, τα είπαμε λίγο στα αποδυτήρια, θα τα πούμε και εκτενέστερα με τους αθλητές. Οι δύο ομάδες στάθηκαν καλά, υπήρχε αλληλοσεβασμός ανάμεσα στους παίκτες. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Από εβδομάδα σε εβδομάδα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρότερα. Είμαι ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, όλοι έχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε νέα ομάδα, ήρθαν αρκετά παιδιά, χρειάζεται χρόνος. Μέσα σε 1-2 μήνες -ακόμα και οι πιο απαιτητικοί- θα μπορέσουν να μας δώσουν λίγα ελαφρυντικά. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα ήρθε μία ήττα από έναν εξίσου μεγάλο αντίπαλο».
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics