Breaking News
09 Μαρτίου 2016

H Roma αποκλείστηκε απόν την Real μετά την ήττα και στο Bernabeu αλλά αυτές οι αναμετρήσεις θα μείνουν πραγματικά αξέχαστες σ’ έναν οπαδό της Roma αφού έπεσε θύμα της πιο ωραίας φάρσας.

Ο Simeone πήρε την πρόσκληση ενός φίλου του για να πάει στα VIP και να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Real. Αυτό όμως σήμαινε ότι θα έσπαζε την παράδοση και δεν θα παρακολουθούσε τον αγώνα με τους κολλητούς του όπως έκανε πάντα. Ο Simeone δεν τους είπε τίποτα, πήγε κανονικά στο γήπεδο και τότε άρχισε το χοντρό δούλεμα.

Τελικά κατάφερε να δει τον αγώνα με τους κολλητούς του, στον καναπέ που κάθονται πάνω, μόνο που το όλο σκηνικό μεταφέρθηκε εντός του γηπέδου αποκλειστικά για χάρη τους.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics