Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2022

Μέρος του προγράμματος και την Πέμπτη ο Τοράλ

 

Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στις στατικές φάσεις δόθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (01/12) των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο ΒΑΚ.
Η τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό του Σαββάτου (03/12, 19:00) με την Άντερλεχτ θα διεξαχθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις περιλάμβανε η προπόνηση της ομάδας μας το απόγευμα της Πέμπτης (01/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Jon Toral συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης δεν προπονήθηκε. Ο Miguel Guerrero ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Οι Fjorin Durmishaj και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Juan Neira. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (02/12), στις 18:45.»
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 01 Δεκεεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 01/12/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics