Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός
Είσαι αρκετά ευαίσθητη με τους ανθρώπους και τα γεγονότα γύρω σου σήμερα. Ένα τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δείχνει κάποια αταξία και σύγχυση. Είναι δύσκολο να δεις τα πράγματα καθαρά μέσα από τη δύναμη των συναισθημάτων ή των επιθυμιών σου. Μπορεί να υπάρχει αντίσταση στην τήρηση των οδηγιών, γεγονός που μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα. Εάν έχεις βαρεθεί με αυτά που μαθαίνεις ή κάνεις ίσως αποφασίσεις να αφήσεις περισσότερο χώρο για δημιουργικότητα στη ζωή σου. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Κρόνος βρίσκονται σε αρμονία και το να είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα είναι παρήγορο έως ελκυστικό.

Ταύρος
Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να νιώσεις ότι το μυαλό σου μερικές φορές σου κάνει κόλπα. Ή γενικά υπάρχει μια απογοητευτική έλλειψη σαφήνειας. Ο Ερμής είναι ένας ανιχνευτής γεγονότων, αλλά ο Ποσειδώνας προτιμά λίγο μυστήριο και ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς για να αποκτήσεις ηρεμία. Η πιθανότητα παρεξηγήσεων σε κοινωνικό ή ρομαντικό επίπεδο είναι μεγάλη. Οι ευσεβείς πόθοι θα μπορούσαν να μπερδέψουν την άποψή σου για τους άλλους ή τη δική τους άποψη για σένα.

Δίδυμοι
Ίσως να αντιμετωπίζεις λανθασμένες οδηγίες ή ομιχλώδη σκέψη σήμερα με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Γενικά δεν είναι εύκολο να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Ενώ το να αφεθείς στη φαντασία μπορεί να είναι θεραπευτικό, το κόλπο είναι να το κάνεις στις σωστές καταστάσεις. Είναι πολύ εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σου, κάτι που μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάγκη για αλλαγή ρυθμού ή για ψυχική ανανέωση. Ευτυχώς μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου αργότερα σήμερα σε κάνει να νιώθεις κάποια σταθερότητα και να σε ελκύσει ένας πιο ώριμος και σοφός τρόπος σκέψης.

Καρκίνος
Καταστάσεις ή εργασίες που απαιτούν καθαρή σκέψη μπορεί να μην έχουν -προσωρινά- αποτελέσματα λόγω του σημερινού τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα. Οι τακτικές ρουτίνας μπορεί να φαίνονται βαρετές, ιδιαίτερα αν το μυαλό σου πηγαίνει πέρα δώθε μεταξύ φαντασίας και γεγονότων. Το να κάνεις ένα διάλειμμα για να ανανεώσεις τις σκέψεις σου είναι λογικό και χρήσιμο, εάν βέβαια είναι εφικτό. Ευτυχώς αργότερα σήμερα μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σε βοηθήσει να προσγειωθείς και να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Λέων
Με ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου η σκέψη μπορεί να σε ακινητοποιήσει παρά να σε ενεργοποιήσει σε κάποιες στιγμές σήμερα. Μπορεί να προκύψουν μπερδεμένες καταστάσεις, ιδιαίτερα με προσωπικά όρια, συναισθήματα άλλων και οικονομικά θέματα. Οι πληροφορίες λείπουν ή κρύβονται και η φαντασία σου μπορεί να παραμορφώσει τις αντιλήψεις σου για μια κατάσταση. Ίσως είναι καλύτερα να αφήσεις κάποια πράγματα στον αέρα ή ανοιχτά σε ερμηνείες. Ευτυχώς η αποψινή διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου επηρεάζει επίσης τη μέρα και θα μπορούσες να βρεις κάποια ανακούφιση από τη ρουτίνα.

Παρθένος
Μπορεί να νιώθεις καλά όταν μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου με κάποιον σήμερα, αλλά μπορεί να μην πάρεις όλες τις απαντήσεις ή αντιδράσεις που περιμένεις. Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να υπάρχουν χαοτικά στοιχεία ή μια σύγχυση σχετικά με τη διαχείριση μιας στενής σχέσης. Οι περισπασμοί μπορεί να οδηγήσουν σε λιγότερο ιδανικές αποφάσεις ή οι παρεξηγήσεις να είναι ισχυρές. Ενώ μπορεί να θέλεις να διευκρινήσεις ένα θέμα ή να εκφράσεις τις ιδέες σου κάποιοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν τι θέλεις να πεις ή απλά δεν ενδιαφέρονται.

Ζυγός
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα δείχνει κάποιο αίσθημα αταξίας ή αποδιοργάνωσης. Μπορεί να είναι η ώρα για ένα διάλειμμα ή κάποιας μορφής ψυχική ανανέωση. Ευτυχώς ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον σταθερό Κρόνο και μπορεί να αισθάνεσαι προσγειωμένη. Το να αναλάβεις τις ευθύνες σου είναι πιο ευχάριστο κάτω από αυτήν την επιρροή. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση για το μέλλον και μια ευλάβεια για πράγματα που αναμένεται να διαρκέσουν.

Σκορπιός
Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα βρίσκεται πίσω από λανθασμένες εκτιμήσεις, είτε πρόκειται για χρήματα είτε για χρόνο είτε για ενέργεια. Είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενική για την ώρα. Οι άνθρωποι μπορεί να παρερμηνεύουν όχι μόνο αυτά που λέγονται αλλά και αυτό που μπορεί να υπονοείς. Η ανάγκη για κάποια ψυχική ανανέωση γίνεται ξεκάθαρη. Ωστόσο μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου αργότερα σήμερα σου υπενθυμίζει την ελκυστικότητα ορισμένων απλούστερων δραστηριοτήτων. Μπορείς να κάνεις κάποια πρόοδο στο σπίτι ή με την οικογένεια και εκτιμάς πιο ξεκάθαρα την πρακτική αξία των υλικών πραγμάτων.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον ηλιακό 4ο οίκο σου και ευθυγραμμίζεται με τον κυβερνήτη σου Δία, φέρνοντας θετική. Ωστόσο με ένα τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δεν είναι εύκολο να καταλάβεις κάποια σημεία ή να βρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα ή νοητική διάσπαση. Είναι πιθανό να γίνουν λανθασμένοι υπολογισμοί, αλλά αυτή η αποτυχία μπορεί να καταλήξει σε μια χρήσιμη άσκηση εάν το εκλάβεις ως μαθησιακή εμπειρία.

Αιγόκερος
Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν θα έκανες. Οι ενεργά ευφάνταστες μέρες μπορεί να είναι χρήσιμες, αλλά υπάρχουν στιγμές που η φαντασία σου δεν σε εξυπηρετεί καλά. Είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες δυνατότητες, αρκεί να έχεις κατά νου ότι υπάρχει μια έντονη τάση να μπερδεύεις τη φαντασία με την πραγματικότητα. Ευτυχώς μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου παίζει επίσης και οι ρεαλιστικές προσδοκίες βοηθούν στην εξομάλυνση της διάθεσης σου.

Υδροχόος
Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τη σκέψη σου για ένα θέμα ή να αλλάξεις τις προσδοκίες σου. Είναι καλύτερο να έχεις κατά νου ότι οι αντιλήψεις μπορεί προσωρινά να αμφιταλαντεύονται. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Κρόνος εναρμονίζονται βοηθώντας σε. Μπορεί να αισθάνεσαι όλο και πιο ενδυναμωμένη αντιμετωπίζοντας πραγματικότητες και αλήθειες ή εκτιμώντας τα πράγματα που λειτουργούν καλά στη ζωής σου. Η εστίαση σε μια συγκεκριμένη εργασία κάθε φορά είναι ανακουφιστική και ευεργετική με αυτήν τη διέλευση.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ζώδιο σου ζωντανεύοντας τα συναισθήματα σου. Ο Ερμής σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε αβεβαιότητες. Ως αποτέλεσμα είναι πιθανές ταλαιπωρίες. Γίνεται επιτακτική ανάγκη να ελέγξεις τα γεγονότα, καθώς τα κουτσομπολιά και η παραπληροφόρηση μπορεί να είναι πρόβλημα. Η φαντασία σου δεν σε εξυπηρετεί καλά αν παίζει με τις ανασφάλειες σου. Ευτυχώς μια διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου σε σταθεροποιεί και μπορεί να λάβεις χρήσιμες συμβουλές.
tlife.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στις στατικές φάσεις δόθηκε στην προπόνηση του ΟΦΗ

 

 

 

 

Σήμερα 01 Δεκεεμβρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics